Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Mia Negovetić postala je najmlađa dobitnica Ruže u povijesti

Zagreb: Nagra?eni Ve?ernjakovom ružom
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
12.03.2024.
u 06:33

Radijska osoba godine bio je Dalibor Petko, RTL-ovac Zoran Šprajc najbolje televizijsko lice, "Želina vesela lista" s Radio Dalmacije izabrana je za najbolju radijsku emisiju, a najbolja televizijska emisija bio HRT-ov "The Voice"

Kada je doznala da je nominirana za Večernjakovu ružu kao najbolje novo lice u 2015. godini, tada učenica sedmog razreda Mia Negovetić dječji iskreno priznala je da ni ne zna što je to. A kad su joj roditelji objasnili važnost ove utjecajne nagrade, tek joj onda nije bilo jasno kako je uopće i mogla biti nominirana. No zato je čitateljima Večernjaka sve bilo jasno pa su ovoj pobjednici showa "Zvjezdice", čiji je čaroban glas dok je pjevala hrvatsku himnu na vojnom mimohodu u Zagrebu izazvao lavinu emocija prisutnih, dali najviše glasova. Najmlađa dobitnica Ruže u ožujku 2016. na pozornici u HNK je i zaplakala od sreće.

– Bez obzira na sve to što mi se događa, škola mi je prioritet – kazala je iza kulisa, kad se malo oporavila od prvotnog šoka.

Radijska osoba godine bio je Dalibor Petko, RTL-ovac Zoran Šprajc najbolje televizijsko lice, "Želina vesela lista" s Radio Dalmacije izabrana je za najbolju radijsku emisiju, a najbolja televizijska emisija bio HRT-ov "The Voice". Nakon dvije godine od prve Ruže ponovno je slavio i dvojac iz 2Cellos, a u kategoriji najboljeg glumačkog TV ostvarenja godine laureat je bio Goran Navojec, no s obzirom na to da zbog snimanja filma nije mogao nazočiti svečanoj završnici, njegovu je statuu preuzeo glumac Jan Begović, kojeg je odabrao za svog predstavnika na Ruži. 

GALERIJA Dodjela nagrada Večernjakova ruža za 1995. godinu

Zagreb: Nagra?eni Ve?ernjakovom ružom
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije