Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila glumom

Sjećate li se ove ljepotice iz meksičkih sapunica? Pogledajte kako danas izgleda

lucero
Foto: Instagram
1/9
17.03.2015.
u 20:42

Njezina uspješna karijera traje već 35 godina jer je ova 45-godišnjakinja vrlo rano počela graditi showbiz karijeru

Sjećate li se ove ljepotice? Meksička glumica Lucero Hogaza Leon meksička je glumica, pjevačica i televizijska voditeljica.

Njena uspješna karijera traje već 35 godina jer je ova 45-godišnjakinja vrlo rano počela graditi showbiz karijeru. Danas se ponosi titulama pjevačice, glumice i voditeljice. Našoj publici najpoznatija je po ulozi u seriji "Ljubavne veze", gdje je utjelovila tri sestre blizanke – Mariju Gualdalupe, Mariju Fernandu i Mariju Paulu.

Kao i tada, i danas je prekrasna. Lucero izgleda bolje no ikad pa nitko ne bi rekao da je prošlo gotovo 20 godina otkako je utjelovila tri sestre.

>>Kao 'otimačica' je oduzimala dah, pogledajte kako izgleda danas!

Komentara 6

IK
ikonoklast
21:00 17.03.2015.

haha maria paola je bila najbolja sestra samo sam nju gledao

Avatar Babaluji x
Babaluji x
07:58 18.03.2015.

neznam zašto sve te bogatunke izgledaju mlađe za svoje godine , možda zbog puno love ??

JA
jasna1962
21:54 17.03.2015.

Ma kaj me briga kak izhleda nek je iznutra ok.a vaska me ljepota bas tolko ne zanima iz nutra fuj a iz vana super .kaj to vredi meni ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije