Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENIK GODINE

Massimo: Ovo je moja prva Večernjakova ruža i divno se osjećam

Zagreb: Dobitnici ovogodišnje nagrade Večernjakova ruža
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
20.03.2021.
u 22:15

U kategoriji glazbenik godine konkurencija je bila posebno jaka, a za Ružu su se borili Saša Antić(Alejuandro Buendija), Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Damir Urban i Vanna.

Glamurozna dodjela Večernjakove ruže ove godine se održava na pozornici HNK, a za svoju statuu i potvrdu o izvrsnosti, o kojoj odlučuje publika, bore se brojne poznate osobe. 

U kategoriji glazbenik godine konkurencija je bila posebno jaka, a za Ružu su se borili Saša Antić(Alejuandro Buendija), Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Damir Urban i Vanna. 

Prezenteri kategorije, glumica i voditeljica Arija Rizvić i pjevač Marko Kutlić pročitali su ime, a uzbuđeni gledatelji jedva su dočekali saznati je li pobijedio njihov favorit u prijenosu uživo na prvom programu HRT-a. 

Ovaj put, čitatelji Večernjeg lista, odlučili su da nagrada pripada Massimu.

- Dragi ljudi hvala! Ovo je moja prva Večernjakova ruža i divno se osjećam. Hvala našem Večernjaku koji je div našeg izdavaštva. Velika zahvala čitateljima koji nas podržavaju svo ovo vrijeme - kazao je glazbenik i zahvalio se svojoj obitelji te Ivanu Dečaku, bliskom suradniku i glazbeniku.

Massimo: Ljubomorno ću čuvati svoju Ružu

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar MK3
MK3
23:04 20.03.2021.

Antić? Urban?

ZB
Zoki-Bijela
07:23 21.03.2021.

Da moras od muzike zivjeti nebi imao sta jesti

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
23:34 20.03.2021.

Kakavi događaji a meni se prejadnom se pokvari TV!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije