Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imenovao poznate hrvatice

Marko Grubnić otkrio tko su mu najbolje odjevene Hrvatice: 'Severina jako pazi na to'

Foto: Instagram
1/12
29.09.2023.
u 16:15

Naglasio je da inače izbjegava ovakve liste i izgovaranje konkretnih imena jer smatra da, kako kaže, "svaka roba ima svog kupca i tko sam ja da nekome sudim"

Stilist Marko Grubnić na popisu svojih klijentica ima najpoznatije Hrvatice, a nikada do sada nije htio izreći imena za koje smatra da se nalaze na njegovom popisu najbolje odjevenih. No, nagovorili su ga iz zadovoljne.hr te je rekao koje Hrvatice smatra visoko na popisu. 

Naglasio je da inače izbjegava ovakve liste i izgovaranje konkretnih imena jer smatra da, kako kaže, "svaka roba ima svog kupca i tko sam ja da nekome sudim".

VEZANI ČLANCI

- Ja volim recimo privatno i kako se moja Maja oblači, obožavam kako se oblači recimo Nina Badrić, ta njena ležernost, ta spontanost, sigurno ju dovodi na listu najbolje odjevenih Hrvatica - rekao je Marko s popisa njegovih klijentica, pa je ovaj put krenuo sa Severinom.

- Severina je zaista osoba koja jako pazi na svoj stil. Jako njeguje taj svoj stil godinama. Imala je razne faze kao i njena karijera, kao i njene pjesme. Međutim, ona stilski jako, jako dobro prati sve to skupa, svoju karijeru. Ona je uvijek savršeno sređena. Uvijek ima nekakve zanimljive komade, dizajnerske torbe, cipele koje uvijek nekako miješa, kombinira. Ja mislim da je to ključ svakog dobrog stila. Upravo ta kombinacija, ta modna igra, ta modna neopterećnost, jer zaista u modi je sve dozvoljeno i to Severina jako, jako dobro zna - komentirao je Grubnić. 

1/18

Iduću je imenovao dizajnericu Marinu Matić. 

- Evo usudit ću se reći da nikada nisam vidio Marinu da nije sređena tip-top od glave do pete, ali ona ima taj moment te igre, te neopterećenosti, te ležernosti, kaže Marko i dodaje da Marina na sebi uvijek imam sjajne komade, ali njezina energija i opuštenost su te koje stvaraju dobar stil - kazao je i potom izdvojio još jednu svoju prijateljicu - Tatjanu Dragović. Osim nje, izdvojio je i Branku Krstulović, ali i mladu glumicu i manekenku Emu Mur. 

- Nedavno smo na Filmskom festivalu u Veneciji svi ostali ugodno iznenađeni i ponosni na našu Hrvaticu Emu kako je izgledala, kako je šetala tim tepihom - komentirao je. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 5

MA
MarkoFind
21:12 29.09.2023.

Na svakoj slici zubi umrljani od jogurta....

PA
Pašić
20:33 29.09.2023.

On nam je otkrio? Pa nitko ga ništa niti ne pita!

LI
lipa75
17:20 29.09.2023.

Hrvatice se oblače ovako ili onako, ali ovaj brate pretjeruje s photoshopom svoga lica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije