Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova ruža

Mario Lipovšek Battifiaca: 'Ovo je dokaz da imamo vrlo prisan odnos sa slušateljima'

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/13
25.03.2023.
u 14:12

Ružu smo ponovno dodijelili u osam kategorija, a među njima bila je i ona za radijsku osobu godine, a slušatelji i čitatelji Večernjeg lista odlučili su da tu nagradu osvaja Mario Lipovšek Battifiaca s Radio Istre

Sinoćnja dodjela Večernjakove ruže u zagrebačkom HNK redateljski i scenski je oduševila sve, a mi smo ponovno najboljima u osam kategorija dodijelili prestižne statue. Među njima bila je i ona za radijsku osobu godine, a slušatelji i čitatelji Večernjeg lista odlučili su da tu nagradu osvaja Mario Lipovšek Battifiaca s Radio Istre. Njemu su nagradu uručili prezenteri, hrvatski chefovi Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović. Nakon osvojene nagrade Mario nam je ispričao svoje dojmove i rekao koliko mu znači ova nagrada.

Dobitnik Večernjakove ruže za radijsku osobu godine - Mario Lipovšek Battifiaca, dobro poznato ime. Dvije godine za redom Radio Istra ima Večernjakovu ružu.

Pa to je samo dokaz da imamo vrlo prisan odnos sa slušateljima i da nismo usputno nekome u uhu nego da su vrlo angažirani u našem programu i to mi je posebno drago.

I proslavili ste veselu, bitnu obljetnicu. To možda onda isto igra ulogu?

Pa da, kažu da je lakše zasjat nego opstat, a kad doguraš do 30 godina u ovom medijskom svijetu, svi u privatnim medijima znaju kako to zna biti nekad teško, to je već slavlje samo za sebe i nadam se garancija da to što radimo radimo onda dovoljno dobro.

Je li teško sada uskladiti radijske i televizijske obveze?

Pa najteže mi padaju predstave koje igram najčešće od svega i po cijeloj Hrvatskoj, tako da ovaj radio i televizija mi nekad dođu kao odmor. Ali radio je stvarno medij gdje se čovjek baš osjeća kao doma. Dakle, tu se ne pita ni odjeću, dođeš onakav kakav jesi i ako si taj dan loše volje, kažeš slušateljima: 'danas nisam dobro volje i manje ću pričati' i to oni razumiju i baš tako jedan iskren odnos je rezultirao ovom lijepom nagradom.

Hoćete li nagradu proslaviti u Zagrebu ili odmah vi i ekipa idete natrag u Istru?

Ma ne, zapit ću se k'o majka pa onda ne mogu vozit, ali ubit ću se. Ne, ostajem tu jer sutra kreće show 'Zvijezde pjevaju' tako da sam zbog toga još i sutra u Zagrebu jer sam u žiriju i veselim se i tom projektu. A moji s Radio Istre su došli ovdje i imamo dežurnog šofera tako da ćemo svi dobrano proslaviti ovdje.

Puno uspjeha u daljnjem radu i još puno Večernjakovih ruža!

Hvala lijepo, hvala!

Više trenutaka s dodjele Večernjakove ruže pogledajte u našoj galeriji.

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
1/350

Komentara 1

Avatar Pukovnik Simo
Pukovnik Simo
15:14 25.03.2023.

Jel to onaj koji voli kurosavu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije