Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIJSKA OSOBA GODINE

Mario Lipovšek Battifiaca: 'Hvala Radio Istri da imam tu slobodu kreirati program kakav mi paše'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/19
24.03.2023.
u 21:26

Kategorija radijske osobe godine ove je godine sadržavala dobro poznata imena koja često i rado slušamo na poznatim radijskim postajama, a za Ružu su se borili Iva Pavletić Crnić (HRT), Mario Lipovšek Battifiaca (Radio Istra), Ivana Mišerić (Otvoreni radio), Edina Pršić (Laganini FM) i Ana Lacković Varga (Radio Sljeme)

Glamurozna dodjela najvažnije medijske nagrade Večernjakove ruže u zagrebačkom HNK ovog je petka oduševila sve prisutne, ali i one pred malim ekranima koji su je pratili uživo na prvog programu HRT-a od 20.45 sati.

Uzbuđeni gledatelji jedva su dočekali pratiti svoje favorite i jesu li upravo njihova najdraža imena osvojila prestižnu statuu. Kategorija radijske osobe godine ove je godine sadržavala dobro poznata imena koja često i rado slušamo na poznatim radijskim postajama, a za Ružu su se borili Iva Pavletić Crnić (HRT), Mario Lipovšek Battifiaca (Radio Istra), Ivana Mišerić (Otvoreni radio), Edina Pršić (Laganini FM) i Ana Lacković Varga (Radio Sljeme).

Chefovi Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović pročitali su želje čitatelja Večernjakove ruže pa je tako nagrada pripala Mariu Lipovšeku Battifiaci.

24.03.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade. Nagradu za Radijsku osobu godine dobio je Mario Lipovsek Battifiaca. Damir Tomljanovic, Stjepan Vukadin Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

- Ako uzmemo u obzir da su u kategoriji bile sve žene onda mogu reći onu: Blažen bio među ženama. Želim se zahvaliti Radio Istri da imam tu slobodu kreirati program kakav mi paše, hvala naravno i slušateljima i hvala onima koji su si dali truda i glasali i donijeli Ružu. Meni je super što svi kad dođu na pozornicu kažu ok, sve super, a baš je evo genijalno. Hvala Uršuli Tolj koja me primijetila na vrijeme prije nego što odem u penziju. Ljudi hvala vam od srca i što drugo, ostanite uz radio. Ček, ček, ne, moram čekati glazbu, uvijek mi je bilo fora na Oscarima da ih potjeraju s glazbom pa ću pričati... a ne, ovdje nema glazbe, to nisu Oscari? Ništa, hvala ljudi! - kazao je uvijek humoristični Battifiaca. 

Mario Lipovšek Battifiaca – profesionalac, emotivac, zabavljač, miljenik je publike i najpoznatije lice i glas Radio Istre od prvog dana. Mario Lipovšek Battifiaca uvijek je rado slušan voditelj, spretan u dijalogu sa sugovornicima, snalažljiv, domišljat, poseban. Njegove su šihte u eteru garancija smijeha i dobre zabave te često nenadanih situacija koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

24.03.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade. Nagradu za Radijsku osobu godine dobio je Mario Lipovsek Battifiaca. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

VIDEO Večernjakovu ružu u kategoriji Radijska osoba godine dobiva Mario Lipovšek Battifiaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije