Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno o strahu

Marijana Batinić: 'Bojim se trenutka kad će mi zalupiti vratima pred nosom'

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/3
15.08.2019.
u 08:05

Energična voditeljica širokog osmijeha Marijana Batinić iskreno je progovorila o braku sa suprugom Matejem Pašalićem i odnosu sa četverogodišnjom kćerkom Enom.

RTL-ovu voditeljicu Marijanu Batinić proteklih godina gledamo kao zaštitno lice emisija "Život na vagi" i "Ljubav je na selu". Uvijek nasmijana i puna energije 38-godišnja voditeljica, majka i supruga suočava se sa strahovima vezano uz odrastanje četverogodišnje kćerkice Ene, ali otkriva pojedinosti odnosa sa suprugom Matejem Pašalićem.

Između ostalog progovorila je i o selu kao boljem mjestu za osnivanje obitelji od grada.

- Uvijek sam voljela selo, te poštene radišne ljude koji su naizgled obični, ali dok mi filozofiramo o životu, oni zapravo žive prave vrijednosti. Na nije neimaštine, mogli  bismo reći da su puno sretniji od ljudi u gradu - rekla je lijepa voditeljica u intervjuu za posljednje izdanje Storyja.

Priznala je kako tijekom ljeta nije fizički aktivna.

- Ljeti češće snimam, a u pauzama od snimanja se odmaram, tako da i nisam baš fizički aktivna. Tko je vidio trenirati po vrućini! Ljeti sam više 'pusti me stat' - kazala je Batinić, a na pitanje o odgoju male Ene otkrila je čega ju je sve strah.

- Bojim se trenutka kad će mi prvi put zalupiti vratima pred nosom, kad se više ne bude htjela maziti sa mnom, a pomalo se plašim i njezinih reakcija na moje savjete i komentare. Raste naočigled, a ja se ne mogu odlučiti veseli li me ta spoznaja ili rastužuje - priznala je nakon upita boji li se puberteta i što očekuje da će biti najveći izazov u kćerinom odgoju.

Progovorila i o odnosu s mužem i izdvojila što ju kod njega može naživcirati.

- Kad on nešto zacrta, teško možeš utjecati na to da promijeni odluku. Njegovo 'ne'  gotovo nikada ne postaje 'da'. Pokušala sam primijeniti razne metode uvjeravanja, ali ne ide mi - istaknula je Marijana.

Pogledajte što kaže Ljubo Bebić o svom životu.

Komentara 36

Avatar izvidnik1
izvidnik1
12:58 15.08.2019.

Kakav neotesan muž. Zamisli on se usuđuje ne promijeniti mišljenje ili plan ako mu to žena kaže. Zovite pravobraniteljicu, ja ne smijem, ne da mi žena.

AN
ANTIKORUPCIJA
11:10 15.08.2019.

Izgleda su BABE,ZABE ,SVRAKE i ostale "zastitnice" odlucile zagorcati zivot ovoj obitelji.....zasto bi ona bila sretna sa muzem i djecom - kada one nemaju ni muza ni djecu....razvedi se - i budi "sretna" kao i BABE

AU
austrougarskigeneral
09:24 15.08.2019.

hihi čega se ona boji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije