Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti!

Marija Šerifović postala je majka, poznat spol i moćno ime bebe

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
15.12.2023.
u 17:18

Marija je potvrdila da je dobila bebu objavom na Instagramu. Bebu je dobila uz pomoć surogat majke, navode srpski mediji, a dječak se zove Mario.

Pjevačica i pobjednica Eurosonga 2007. Marija Šerifović postala je majka. Bebu je, navodno, dobila uz pomoć surogat majke, prenosi Blic. Isto tako, pišu da je riječ o dječaku kojemu je dala ime Mario. Marija je potvrdila da je dobila bebu objavom na Instagramu. 

 

Marija je sinu posvetila dirljiv status na društvenim mrežama. 

- Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepsa zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas do njega.

U jednoj televizijskoj emisiji progovorila je o svojoj želji da postane majka. 

-  Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promijenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerojatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano dogoditi, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je Marija prije nešto više od godinu dana. 

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, kada je nedavno na Instagramu s pratiteljima slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, neki su primijetili da ponovno spominje Šerifovića juniora, te da se nešto najvjerojatnije događa po tom pitanju.

- Hvala vam što ste zajedno sa mnom prolazili kroz razne moje faze. Kako muzičke, umjetničke, životne, karakterne, psihičke. Hvala vam što ste tu, što starite sa mnom. Sede su već krenule lagano. U našim životima imaju dva najznačajnija datumu, kada se rodite i kada shvatite zašto. Dok se ne rodi Šerifović junior vi ste do tada moje zašto. Hvala vam što ste posebni, što imam najdivniju publiku, hvala vam što ste normalni. Moja bitka nije bila nimalo laka, nije bilo lako biti drugačiji, na tom razumijevanju vam posebno hvala. Potrudit ću se da vam sljedećih 20 godina budu jednako zabavno kao ovih prvih 20 i ujedno da vam kažem da je album gotov, jedva čekam da izađe prvom tjednu listopada. Bez vas Marija Šerifović ne postoji - kazala je tada Marija u videu na Instagramu.

VIDEO Đoković posvetio posebnu objavu supruzi Jeleni: Bila je najbolja majka našoj djeci dok sam stvarao povijest

Komentara 18

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:06 15.12.2023.

Postala je majka i onda slika kako leži u krevetu pokraj psa. Netko tu ima oštar humor.

V0
Vlaskoulicanec4.0
18:02 15.12.2023.

Ako napišem što mislim o ovoj sretnoj vijesti koju smo u Hrvatskoj tako nestrpljivo čekali...

AL
AlfaMike
19:48 15.12.2023.

Evo ja sam sebi dodjeljujem žuti karton na ovu “vest iz regiona”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije