Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Marie se rasplakala: Ne mogu do kraja uz ovu mladež, nema šanse

Foto: RTL
1/22
24.10.2023.
u 22:40

Showu Život na vagi je napustila Irena. „Meni vani neće biti teže jer sada imam svoje 'ja' i neću dati da mi bude teže. To želim dokazati svima koji su poput mene, odlučno je rekla Irena

U novoj epizodi 'Života na vagi' nastavilo se vaganje u parovima, a na redu su bile Irena i Marie koje su se borile protiv Gorana. Irena je pričala o tome kako se osjeća jako umorno i fizički i psihički, no otkrila je kako bi se voljela zaposliti kad izađe iz showa, otići s obitelji na more, a najviše se želi igrati s unucima i ići u šetnju s njima. Ponosna je što napokon može staviti lančić oko vrata koji su joj poklonili sin i snaha za rođendan. Marie je otpočetka govorila kako ne mogu pobijediti Gorana i zato je bila opuštena prije vaganja. Prošli put Irena je imala 153,3 kilograma, sad je izgubila 2,4 kilograma, što je 1,5% tjelesne mase dok je Marie na prošlom vaganju imala 109,6 kilograma, izgubila je 2,6 kilograma, odnosno 2,4% tjelesne mase. Njihov prosjek bio je 2% tjelesne mase.

Goran je pohvalio njihov rezultat i da nakon svog plusa na prošlom vaganju ne želi ništa prognozirati. Pero je samo dodao kako svi u plavom timu misle da su crveni kalkulirali s prošlotjednim rezultatima jer su imali jako loše rezultate i znali su da ovaj tjedan idu u borbu protiv njih. Prošli put kad je Goran stao na vagu imao je 140,2 kilograma, izgubio je 5,6 kilograma, što je 4% tjelesne mase. Goran je popio tri pića u 'iskušenju' i time je ostavio prednost od 0,3 kilograma tako da je naposljetku izgubio 5,9 kilograma, odnosno, 4,2% tjelesne mase. Crveni tim prešao je u vodstvo, a na redu su bili Dajana i Krunoslav. Dajana je pričala da će napraviti feštu čim izađe iz showa i slavit će svoj uspjeh, želja joj je putovati i popeti se na neku planinu. Kruno je otkrio da se u njemu probudio inat kad mu je Marie rekla da neće uspjeti izvršiti izazov i odlučio je pokazati svima što može.

VEZANI ČLANCI

Na prošlom vaganju Dajana je imala 163,2 kilograma, a Kruno 185,2 kilograma - Dajana je izgubila 3,5 kilograma, što je 2,1% tjelesne mase, a Kruno 4,2 kilograma, odnosno 2,3% tjelesne mase. „Kruno se napokon probudio! Barem kad je riječ o fizičkom dijelu - i dalje je on zatvoren, ali ta kompetitivnost je urodila plodom“ komentirala je Mirna. Kruno je dobio i 0,3 kilograma prednosti na vagi jer je popio tri pića u izazovu tako da je naposljetku izgubio 4,5 kilograma, što je 2,4% tjelesne mase. Njihov prosjek bio je 2,3% tjelesne mase. Došla je Ljube koja je priznala da ima tremu prije vaganja jer joj je prošli tjedan bio turbulentan. Vjerovala je da će bolje odraditi veliki izazov, ali bilo joj je previše naporno.

„Prezadovoljna sam svojim rezultatima iako je realno očekivati i koji kilogram više s obzirom na postotak tjelesne mase koji imam, ali ne mogu ne biti zadovoljna zato što znam koliki je trud uložen i da pratim sve što kaže trener i nutricionistica, zalaganje je tu i meni je najvažnije da mogu doći mirne duše na vagu“, rekla je Ljube koja je prošli put imala 180 kilograma, izgubila je 4,4 kilograma, što je 2,4% tjelesne mase. Crveni tim pobijedio je s 4:2, a Edo je bio jako zadovoljan. U gubitničkom timu ispod žute linije našli su se Pero, Nina, Krunoslav, Dajana i Irena. „Istina je da smo se dogovorili tko kad ide kući“, rekla je Marie, a svi su napisali Irenu jer su joj dva treninga na dan previše i sve je boli te stalno plače. „Meni vani neće biti teže jer sada imam svoje 'ja' i neću dati da mi bude teže. To želim dokazati svima koji su poput mene“, odlučno je rekla Irena, koja je napisala Marie jer se isto osjeća kao ona. Marie je plakala, a Irena je rekla: „Mi smo žene koje su prošle puno i znam da ćemo vani napraviti jako puno.“

Na prvo vaganje Irena je došla s 169,9 kilograma, a izgubila je 16,6 kilograma, što je 9,8% tjelesne mase. Irena želi imati sto kilograma u roku dvije godine, no prvi je cilj operacija koljena. Irena se pakirala, a njezine cimerice Marie i Ljube bile su s njom u sobi i razgovarale o svemu proživljenom. Irena ih je bodrila da se ne predaju i da ostanu što dulje, a sve su se dogovorile da će plesati u finalu. „U finalu se vidim u haljini, zašto ne? Ako skinem kilograme, lijepo haljinica stoji“, rekla je Irena, a ispred njihove kuće svi su joj natjecatelji zapjevali pjesmu 'Pod brajde'. Jure je čak i zaplesao s njom, Irena im je zahvalila na velikoj podršci i snazi, a dali su joj i steper za poklon. „Znaju da se na to teško penjem i da do finala moram stati na njega kako spada“, rekla je Irena.

Martin i Jure pričali su o tome kolika su si potpora u showu, Ljube i Goran o svojoj djeci, a plavci su odlučili razgovarati o svemu što ih muči. Jure je prvi rekao kako je čuo da Nina priča za njega da kalkulira te da je odredio kako će tko ispadati, a on se tomu čudio jer je imao već imunitet i dao ga je Dajani. Nina je objasnila kako su do nje došle priče od crvenih da Martin i on odlučuju o ispadanju te da su pričali kako će i ona uskoro van, no Jure tvrdi da to nije bilo tako te da nju i Dajanu vidi u finalu dok je Martin smatrao da ih crveni žele zavaditi. Crveni su bili sretni prije treninga jer su bili puni samopouzdanja dok su plavci pričali s Mirnom kako su crveni kalkulirali i popili više vode kad su znali da će Anđela napustiti show. „Što se tiče snage i kondicije, trenutno su crveni nadmoćniji“, rekla je Mirna. Treneri su potom objasnili natjecateljima da će im danas kapetani voditi vježbanje, što njima nije uopće teško palo. „Goran je odličan kao trener - nije tako oštar kao Edo, ali ima trenutaka ako se ne odradi nešto do kraja ili ako vidi da možemo još pa nas pogura“, rekla je Silvija dok trenerica Mirna smatra kako Martin bez Jure ne bi davao svoj maksimum.

GALERIJA Bili smo na snimanju novog game showa HRT-a i vratili se u prošlost s poznatim Hrvatima

1/26

„Čak imam dojam da ima veći utjecaj na njega od mene“, dodala je dok Nina smatra da je to najviše zato što je mlad. Mirna je naposljetku komentirala da su njezini bili dobri na treningu, no smatrala je da mu mogli biti žešći u izvedbi dok je Edo bio jako zadovoljan Goranovim treningom. Na kraju se Marie rasplakala i rekla Mirni kako drugi put ona izlazi jer joj sve previše nedostaje. „Ne mogu do kraja uz ovu mladež, nema šanse“, rekla je i dodala da bi više voljela da do kraja ostanu Dajana ili dečki, a Mirna joj je pokušala objasniti da opet u životu radi nešto zbog drugih. „Poboljšala sam si tlak, a oni imaju više kila od mene“, dodala je Marie dok je Mirnu razljutilo što ima osjećaj da više od natjecatelja želi da uspiju.

„Fali im unutarnje motivacije. Zašto ste uopće došli ovdje? Od tolikih kandidata? Pružila vam se prilika života, a vi je i dalje ne iskorištavate!“ čudila se Mirna. U sljedećoj epizodi natjecatelje očekuje još jedan veliki izazov u kojem tim koji pobijedi osvaja dva kilograma prednosti na vaganju - ne propustite pogledati 'Život na vagi' u ponedjeljak, 30. listopada u 21.15 sati na RTL-u.

VIDEO Gile iz Električnog Orgazma: 'Mediji u Srbiji danas su manje neovisni nego u vrijeme Miloševića'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije