Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Maja Šuput otkriva tajne showa: 'Napravili smo iznimku što se tiče zlatnog gumba. Bilman je fulao'

Foto: Instagram
1/12
24.09.2023.
u 17:00

Show koji zajedno mogu gledati sve generacije obožavatelja slavi talentirane osobe i daje im šansu da se promoviraju na pozornici pred publikom i žirijem. Članovi žirija su Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Maja Šuput, naša poznata pjevačica koja je otkrila neke novosti koje ćemo gledati u emisiji, a i pojedine detalje iz privatnog života.

Večeras počinje jubilarna 10. sezona showa Supertalent. Show koji zajedno mogu gledati sve generacije obožavatelja slavi talentirane osobe i daje im šansu da se promoviraju na pozornici pred publikom i žirijem. Članovi žirija su Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Maja Šuput, naša poznata pjevačica koja je otkrila neke novosti koje ćemo gledati u emisiji, a i pojedine detalje iz privatnog života. 

"Pa ove godine što se tiče Zlatnog gumba smo napravili jedu iznimku, neću vam još ništa reći o tome. Što se tiče nas četvero, Bilmana, Martine, Fabijana i mene, neću vam reći tko su moji favoriti od nas četvero, ali ću vam samo reći da je Bilman sigurno fulao. Znači 100 posto. Evo, to garantiram. Ali Bilman uvijek fula, tako da mi je drago da je nastavio u svom kontinuitetu neuspjeha", našalila se Šuput za DNEVNIK.hr

Otkrila je i da joj je najveći kritičar majka Danica. 

GALERIJA Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije 'Bumerang'

1/31

"Moj najvjerniji gledatelj i kritičar je moja mama, a ona doslovno, čak i ako je live, meni piše nakon svake točke, a kad gledamo s odgodom, onda me zove, ali kad su reklame da slučajno ne propusti nešto dok pričamo. Tako da ona svaku reklamu nazove i onda iskomentira tko je u pravu tko ne i pritom se i ozbiljno naljuti kad netko od nas nekom da krivu ocjenu, ili ako mi taj dan nije bila dobra frizura, ona to toliko iskomentira sve. Uglavnom je prezadovoljna, ali kad joj nešto ne štima, onda ona ima poruku i za mog frizera, i za stilistu, i za make-up, svakom ona kaže što ona misli taj dan o tome. Tako da ovi moj u grupi uvijek samo čekaju na prve reklame i onda pišu što je rekla Danica", rekla je Maja. 

VEZANI ČLANCI:

Maja je podijelila i jednu vijest koja će obradovati njene brojne fanove, kazala je da joj uskoro izlazi nova pjesma, a i spot. 

"Evo konačno izlazi nova pjesma, spot snimam kroz par dana, upravo radimo na tome, tako da ja ne znam, valjda će past i sjekire i munje i gromovi i ne znam što će se dogodit, tektonski poremećaj, ali konačno sam imala vremena i to uradit. Tako da se čujemo vrlo brzo kad nova pjesma izađe van. Baš će bit ludilo!" zaključila je pjevačica. 

VIDEO Sjećate se prvog pobjednika Big Brothera? Saša sada živi u Švedskoj i izgleda dosta drugačije

Komentara 2

CR
crocro
05:54 25.09.2023.

Na hrvatskom jeziku se ne kaže "zlatni gumb", već se na hrvatskom jeziku kaže "zlatno puce".

BO
BoljiSvijet
17:40 24.09.2023.

Ostaje još samo sa voditelj(i) stisnu zlatni gumb!?...kad u frulu ženska za svira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije