Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO

Maja Šuput fanovima priopćila sretnu vijest: 'Očekujte neočekivano'

Foto: Maja Šuput/Instagram
1/8
22.05.2024.
u 22:00

- Počele su mega pripreme za najdraži tv projekt - Supertalent, napisala je Šuput uz galeriju fotografija na kojima se u backstageu priprema za početak snimanja jednog od najgledanijih domaćih showova.

Pjevačica Maja Šuput (44) aktivna je na društvenim mrežama gdje svoje mnogobrojne fanove redovito obavještava o događanjima iz privatnog, ali i poslovnog života. Sada se na svom Instagram profilu oglasila povodom priprema za novu sezonu najgledanijeg showa Nove TV - Supertalenta

Vrckava Maja objavila je nekoliko fotografija iz backstagea, a na njima joj u pripremama pomaže njezin stalni suradnik Marko Grubnić. U opisu slika napisala je: - Počele su mega pripreme za najdraži tv projekt - Supertalent. Prva proba outfita u režiji Marka Grubnića daje naslutiti da ćemo ove godine otići opet stepenicu više pa očekujte neočekivano. Jedva čekam - najavila je Zagrepčanka novu sezonu omiljenog showa u kojem će ponovno obnašati ulogu članice žirija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U komentarima na objavu javili su joj se fanovi s komplimentima. - "Vau Majo, koja slika... prezgodna si", "Predivna uvijek", "Sretno" - pohvalili su svoju omiljenu glazbenicu. Ubrzo se oglasio i Majin asistent i prijatelj Grubnić: - Dragi moji, jedva čekam da vidite što smo vam sve pripremili za novu sezonu Supertalenta. Mi već snimamo, a vi očekujte neočekivano... - napisao je na svom Instagram profilu popularni Modni mačak.

Uz Šuput, u novoj sezoni Supertalenta članovi žirija biti će Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek. Prošle sezone pobjedu je odnijela trinaestogodišnja Filipinka s međimurskom adresom, Chriztel Renae Aceveda.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, obitelj Šuput-Tatarinov nedavno je ponovno otputovala na odmor. Velika radoholičarka ovog se puta sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom uputila u Španjolsku, a već nekoliko dana objavljuje bajkovite fotografije. Na jednoj od objava koje je podijelila istaknula je i svoju odličnu liniju i obline, a posebno je za oko zapeo duboki dekolte koji je imala.  - Šetam ovim predivnim gradom - istaknula je te pozirala u sivoj kombinaciji, a kasnije je i skinula jaknicu. "Zgodna Maja", "Fantastično", pisali su joj pratitelji.

Maja je sada pokazala i kako uživaju u kupanju i sunčanju, a jedan detalj posebno je privukao pozornost. Naime, pjevačica je podijelila niz novih fotografija na kojima vidimo kako uživa sa svojom obitelji, a na jednoj od fotografija bio je i sinčić Bloom koji je uživao u morskim radostima. No, svu pozornost ukrale su njegove kupaće hlačice. Nosio je crvene kupaće modne kuće Versace, koje se na stranici prodaju za oko 900 eura. Fotografije pogledajte OVDJE.

GALERIJA: Maja Šuput javila se iz Španjolske i pokazala kako se Bloom kupa u kupaćima čija cijena će vas iznenaditi

1/25

Inače, Maja često dijeli obiteljske fotografije i one s putovanja, a nedavno je otkrila i da njezin sin voli putovanja. Mališan se na rubu suza žalio kako neće ići kući, već da želi ići na put.  "Na PUUUUT!!!! Samo na put... Samo ne doma. Molim sve istomišljenike koji se uvijek ovako osjećaju da se jave", napisala je Maja uz video.

- "Slatkiš. Totalno ga razumijem. Doma ga svi znaju", "Ja poslije svakog putovanja na putu do kuće", "Presladak je. Dakle dijete zna što želi. Navika od mame stalno na put i dobro", "Totalno ga razumijem slatkiš mali, tako se i ja osjećam kada se moram vratiti s puta kući", "Božee koja slatkoća, hoće na put i gotovo", "Kakav lik, presladak je", "Mamina kopija", bili su neki od komentara Majinih obožavatelja.

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:01 23.05.2024.

Draga Majo, kada tebe vidim odmah znam da si uzela clanak "sevkerini" ... neka tebe zauvijek...ljepsa, si pametnija i jednostavno BOLJA OSOBA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije