Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zrinka i Niko

Ljubavna idila Zrinke Cvitešić: Želim da i moja djeca odrastu na rijeci Korani

zrinka cvitešić i niko kranjčar
Foto: PR FOTO
1/4
08.07.2015.
u 17:00

Nakon godinu i pol dana veze prvi su put javno pozirali kao par, i to u galeriji Nikine majke Elvire, a potom su se uputili u Zrinkin Karlovac gdje je ona govorila o obitelji i djeci

Nogometno, Niko Kranjčar je na tankom ledu. Nakon što je završio sezonu u engleskom QPR-u, gdje je bio na posudbi iz kijevskog Dinama, 30-godišnji nogometaš u potrazi je za novim klubom. Sportski novinari kažu da ga čeka ljeto u kojem će morati pronaći novi nogometni dom ako svoju karijeru ne želi prerano okončati.

Privatno, Niko Kranjčar je u sigurnoj i mirnoj luci. Već godinu i pol ljubi našu trenutačno najuspješniju glumicu, Karlovčanku Zrinku Cvitešić. U pet godina stariju brinetu Niko se zaljubio u Londonu dok je ona tamo boravila zbog angažmana na West Endu. Upravo je to mjesto i otkrilo njihovu ljubav. Nakon što je Zrinka prošle godine u travnju osvojila prestižnu kazališnu nagradu Olivier, Niko Kranjčar pojavio se u dvorani i, vjerujući da je daleko od paparazza, poljupcem joj čestitao.

Burni prekidi

Da je ljubav između Nike i Zrinke uistinu fatalna, dalo se vidjeti i samo mjesec dana nakon što je romansa otkrivena. Novopečeni par stigao je u Zagreb i u zračnoj luci izmjenjivao poljupce. Ne bi to bilo ništa čudno da Niko nije poznat kao osoba koja zazire od publiciteta, na pitanja o privatnom dijelu života novinarima odgovara mumljajući (ili uopće ne odgovara), a fotografi nisu uspjeli uhvatiti ni prvi bračni poljubac sa Simonom Fistrić, kojom se oženio u srpnju 2008. godine. Brak nije dugo trajao, već nakon tri godine počelo se šuškati da je sklad između Nike i sedam godina starije Simone ozbiljno narušen. Ona se žalila, rekli su njeni prijatelji, da je Niko zapostavlja te da njihovu tada jednogodišnju kćer Loree zanemaruje. U to vrijeme Niko je dao intervju u kojem je pomalo nespretno izjavio da mu je u životu najvažnija stvar nogomet, a onda obitelj i prijatelji...

Par se ipak sporazumno rastao, a Niko svaki dolazak u Zagreb koristi da bi bio sa svojom princezom. U vrijeme rastave šuškalo se da je Kranjčar utjehu našao u jednoj Engleskinji, poslije mu se pripisivala i romansa s Tatjanom Dragović s kojom je snimljen na recepciji jednog zagrebačkog hotela. No nikakvu novu ljubav nogometaš nije potvrdio sve do Zrinke Cvitešić. Iako je vijest o vezi nogometaša i glumice, koji slove za jedan od najljepših domaćih parova, odjeknula kao bomba, njihovi prijatelji tvrde da je kemija između njih bila jasna i logična. Oboje se trude voditi što mirniji život, izlasci i noćne zabave samo su rijetke pojave, a i život u tuđini učinio je svoje... Ipak je lijepo nekoliko tisuća kilometara daleko od Lijepe naše s nekim razgovarati na hrvatskom...

Zrinka se pak u vezu s Nikom upustila netom nakon kraja petogodišnje romanse s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. Njihov je prekid Hrvoje sarkastično komentirao na Facebooku, imitirajući pompozne novinarske natpise, što je javnost danima zabavljalo. Istini na volju, cijela njihova veze bila je pod povećalom javnosti jer su je započeli dok je još Hrvoje bio u braku s Tinom Rupčić s kojom ima dvoje djece.

Blagoslov obitelji

Glumica je sada stabilnost našla u Niki s kojim je nedugo nakon početka veze počela i živjeti. U intervju koji je dala za Večernji list prije nekoliko mjeseci kazala je da sada istinski uživa u ljubavi, ali i nogometu.

– Mama i ja volimo nogomet i, kada igra hrvatska repka, usred utakmice zovemo se i komentiramo. Sport je oduvijek dio mojeg života, no nisam pratila englesku nogometnu ligu, što sada radim. I strašno je zanimljivo. Idem na utakmice, glasna sam na stadionu i živciram se – rekla je Zrinka koja ovih dana s Nikom boravi u Hrvatskoj. Proteklog tjedna prvi su put u javnosti pozirali kao par, i to u galeriji Kranjčar koju vodi Nikina majka Elvira. Ona, kao i njen suprug Zlatko Cico Kranjčar, od samog je početka odlično prihvatila Zrinku, jednako kao i glumičina obitelj Niku. Ovih dana borave u njenom Karlovcu gdje se Zrinka uključila u projekt za spas rijeke Korane, a nogometaš joj se pridružio kao potpora.

– Moja prva sjećanja s kupanja baš su s ove lokacije, u Lučici gdje sam naučila kartati belu. Djetinjstvo na ovakvoj Korani, kakvo sam ja imala, želim da dožive jednoga dana i moja djeca – kazala je Zrinka. Simptomatično?

>>Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u galeriji njegove majke

>>Zrinka Cvitešić: Želim da i moja djeca jednog dana dožive djetinjstvo na Korani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije