Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dvoumila treba li pomoći

Lijepa gesta Kate Winslet: Donirala je 146.000 kuna majci čija je kći teško bolesna

kate winslet
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
13.11.2022.
u 21:30

Carolynne Hunter majka je 12-godišnje Freye koja ima tešku cerebralnu paralizu i neprestano koristi kisik za kronične probleme s disanjem.

Kate Winslet donirala je 146.000 kuna majci koja se suočava s ogromnim računima za struju zbog medicinskih aparata koji pomažu njezinoj bolesnoj kćeri. Carolynne Hunter majka je 12-godišnje Freye koja ima tešku cerebralnu paralizu i neprestano koristi kisik za kronične probleme s disanjem.

Vijeće Clackmannanshirea u Škotskoj upozorilo je Carolynne kako će joj računi za struju biti znatno veći u sljedećem periodu, a ta informacija je došla i do slavne glumice koja je odlučila priskočiti u pomoć. - Kad sam čula za novac samo sam se rasplakala - mislila sam da se to ne događa. Još uvijek razmišljam je li ovo stvarno? - izjavila je Hunter, prenosi BBC. Godišnji račun za struju obitelj Hunter košta skoro 57 tisuća kuna i najveći dio energije potroši se na medicinske uređaje koji olakšavaju Freyi zdravstveno stanje, te na grijanje.

Carolynne kaže kako se trude uštedjeti na grijanju pa se tako grije samo prostorija u kojoj Frey boravi. Gospođa Hunter također se brine da bi moguća zimska isključenja struje u slučaju smanjene opskrbe plinom - rezultat ruskog rata protiv Ukrajine - mogla ugroziti Freyenu skrb.

VIDEO Čarobni koncert Doris Dragović u Splitu na kojem joj je publika priredila posebno iznenađenje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije