Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu lako

Legendarni glazbenik teško se kreće bez invalidskih kolica, a proživljava i groznu privatnu dramu

Foto: profimedia
1/6
29.10.2020.
u 18:12

Phil Collins ima velikih problema s bivšom suprugom koja prijeti kako će u javnost iznijeti njegove privatne tajne.

Slavni glazbenik Phil Collins kako uz pomoć svog kolege iz Genesisa Mikea Rutherforda izlazi iz automobila i uz njegovu pomoć smjestio se u invalidska kolica. Prije četiri godine operirao je leđa jer je trpio velike bolove i od tada se kreće uz pomoć štapa, a u zadnje vrijeme sve više se kreće i uz pomoć invalidskih kolica.

Collins trenutno odrađuje probe s grupom Genesis jer u planu imaju turneju kad se situacija s pandemijom smiri i planiraju dva nastupa u proljeće. Phil je sretan što mu je glazba opet u fokusu jer trenutno proživljava i tešku privatnu dramu koju mu je priuštila njegova bivša supruga Oriana s kojom je u braku bio do 2008. godine kada su se rastali nakon devet godina braka. Nakon razvoda Oriana je od Phila dobila 25 milijuna funti, a sada su opet na sudu zbog vile u Mimiju. Naime, Collins i Orianna su se 2012. godine opet pomirili i počeli živjeti zajedno u Miamiju, a onda je iznenada nedavno Orianna poslala poruku glazbeniku kako je s njima gotovo i kako ona voli nekog drugog.

U tajnosti se u kolovozu i udala za drugog muškarca s kojim sada živi u istoj vili u kojoj je živjela s Phillom. Promijenila je sve brave i šifre kako Collins ne može ući u vilu i zbog toga ju je glazbenik odlučio tužiti jer je on vlasnik vile i ona nema pravo to napraviti. Beachu, gdje živi s novim suprugom Thomasom Batesom. U sudskim spisima Collins je upisan kao jedini vlasnik vile u Miamiju.  Orianna se odbija iseliti iz vile i prijeti kako će u javnosti iznijeti tajne iz njegovog privatnog života.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije