Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristižu čestitke

Lana Klingor Mihić puca od ponosa, pratiteljima otkrila veliku vijest: 'Moram ovo podijeliti s vama!'

Zagreb: Brojni poznati dolaze na 10. Stoy Hall of Fame u Mozaik Event Centar
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
29.08.2023.
u 18:42

Lanin preslatki shiba inu Gigi osvojio je titulu Best Puppy, World Hope Winner i BEST IN SHOW PUPPY na Svjetskoj izložbi pasa 2023. u Genevi

Pjevačica, PR menadžerica, uspješna poduzetnica, blogerica, požrtvovna supruga, brižna majka triju djevojčica... Lanu Klingor Mihić teško je opisati u samo par riječi jer ova svestrana žena dokazuje da za nju ne postoji nemoguće. Lana je velika ljubiteljica životinja pa se uz sve poslovne i privatne obveze posljednjih godina posvetila i uzgoju pasa šampiona. Pod kožu su joj se naročito uvukla pasmina shiba inu koje uzgaja u obiteljskoj kući u okolici Samobora. A da joj u tome nema ravnih potvrđuje i informacija koju je Lana ovih dana podijelila sa svojim pratiteljima. Naime, jedno štene iz njezinog vlasništva na Svjetskoj izložbi koja je održana Švicarskoj, točnije u Ženevi, proglašeno je najljepšim Shiba štenetom!

- Još čekam službene slike, ali moram podijeliti s vama! Na Svjetskoj izložbi pasa 2023 u Genevi, naš GIGI je osvojio titulu Best Puppy, World Hope Winner I BEST IN SHOW PUPPY🥉! Gigi je službeno HELL FOR SOUL VD EGMATO. Naš mali dijamant! - pohvalila se Lana uz dvije fotografije predivnog psića Gigija ispod koje su se odmah počele nizati čestitke. Inače, Svjetski izbor iduće godine dolazi i u Hrvatsku, a održat će se u travnju.

Lani je u uzgoju pasa velika podrška i suprug, PR stručnjak Ante Mihić, a svojedobno je u podcastu 'Ženska strana s Marijom Pajić' na portalu Žena.hr otkrila i kako su ona i suprug od jednog psa došli do 17 pasa koje uzgajaju i treniraju. Lana je priznala i kako prvotno nije željela psa, no danas uživa sa svim četveronožnim ljubimcima baš kao i njezina cijela obitelj.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar loka
loka
05:34 30.08.2023.

Ponosa ili debljine..?

DU
Deleted user
23:41 29.08.2023.

Ona puca od ponosa, a meni puca zbog njenog ponosa.

AV
avangero
06:03 30.08.2023.

Ja vidim da samo haljina puca po šavovima, a ostalo je PR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije