Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Kraljica zabave između dvojice šarmera

jelena rozga
Foto: John Pavlish
1/6
12.03.2016.
u 21:12

Trojac prezentera pravi je spoj mladosti, ljepote i iskustva, a ne sumnjamo da će zahvaljujući popularnom treneru svih trenera biti i duhovitih pošalica

Lista prezentera koji će 18. ožujka proglasiti najbolje od najboljih, pobjednike na dodjeli Večernjakove ruže u HNK u Zagrebu, sadrži brojna poznata imena.

Danas vam predstavljamo trojac koji je pravi spoj mladosti, ljepote i iskustva, a ne sumnjamo da će biti i duhovitih pošalica.

Jelena Rozga godinama je jedna od naših najpopularnijih pjevačica. Za njezine koncerte uvijek se traži karta više, a pjesme su joj redovito hitovi na top-listama. Posljednja od njih je “Udajem se”, pjesma koju je napisao Pero Kozomara, a za koju je snimila i nježni videospot.

Pjesma je došla u savršen trenutak, uz Rozginu najavu vjenčanja sa Stjepanom Hauserom. Iako su zbog poslovnih obveza često razdvojeni, Jelena i Hauser fotografijama na društvenim mrežama često pokazuju da je njihova ljubav sve jača. Rozgi, dakle, cvjetaju ruže i na ljubavnom i na poslovnom planu, pa je logičan izbor prezenterice za ovogodišnju Ružu. A s obzirom na to da su 2Cellos i ove godine nominirani za glazbenike godine, Jelenu ima tko na dodjelu i dopratiti. Njezin je dragi izjavio da će u slučaju pobjede 2Cellos, ako zbog neke gaže ne stigne na dodjelu, zamoliti Jelenu da preuzme nagradu.

A da ona neće biti usamljena pobrinut će se trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević. Iako je nedavno proslavio 81. rođendan, legendarni Ćiro se ne predaje i najavljuje nove radne pobjede. Posljednji klub koji je trenirao bio je Zadar prošle godine, no Ćiro obećava da još nije za otpis, te da svoje bogato znanje još može prenijeti mladim nogometašima. Iako je s voljenom suprugom Zdenkom u braku 55 godina, Blažević je poznat kao veliki kavalir i ljubitelj žena.

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

Foto: Nina Đurđević/Pixsell

– U mladosti sam se znao i potući kako bih zaštitio ženu, a i danas bih premda jedva mogu stisnuti šaku. Međutim, da vidim da se netko nasilnički ponaša, ne bih se bojao tih nasilnika. Jurnuo bih na njih pa neka me i prebiju – izjavio je u jednom intervjuu.

Ćiro je tijekom života damama podijelio na stotine ruža, pa je s radošću prihvatio poziv da 18. ožujka u zagrebačkom HNK nekom dodijeli još jednu Ružu.

Posljednji, ali ne i najmanje važan, u ovom trolistu je skladatelj i aranžer Nikša Bratoš. I ove godine Bratoš je bio i član žirija koji je pomogao odrediti nominirane u svim kategorijama Večernjakove ruže. Rekorder je po broju osvojenih Porina. Ima ih čak 32. Zanimljivo je da je Bratoš, baš kao i Ćiro Blažević, rođen u Travniku, pa ćemo tako na pozornici u HNK imati čak dvojicu prezentera rodom iz tog mjesta u središnjoj Bosni i Hercegovini. Kome će sreću donijeti Jelena Rozga, Miroslav Ćiro Blažević i Nikša Bratoš, doznat ćete u izravnom televizijskom prijenosu iz HNK 18. ožujka na Drugom programu HTV-a.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Foto: Marko Prpić/Pixsell

>>Dodjela Večernjakove ruže u petak 18. ožujka izravno na HTV-u

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
11:07 13.03.2016.

sa cirom mogu oboje plakat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije