Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

“Kino i Vino” uz premijeru “Ubojstva u Veneciji”

Kino i Vino
06.09.2023.
u 13:09

Nova sezona započinje wine tastingom i filmom snimljenim prema knjizi Agathe Christie

Jedinstvenom kino pričom u Hrvatskoj pod nazivom Kino&Vino, šarm Kaptol Boutique Cinema spaja se s filmom i ljupkim aromama vina te posjetitelji uživaju u cjelokupnom doživljaju.

Novi naslov, razgovor, kušanje vina, dovoljni su razlozi za posjetiti ovo unikatno CineStar kino u četvrtak navečer, 14. rujna, a povezati Agathu Christie, Herculea Poirota i wine tasting, doista je zahvalno jer kombinacija znači i nezaboravnu večer s puno uzbuđenja.

Oskarovac Kenneth Branagh i scenarist Michael Green, nominiran za nagradu Oscar®, surađuju još od "Ubojstva u Orient Expressu" iz 2017. Oba filmaša sjećaju se da sui tada priželjkivali suradnju na još filmova jer legendarna Christie ipak je napisala 33 romana što je nevjerojatan izvor inspiracije. Često nazivana Kraljicom misterija, Agatha Christie je najobjavljivanija autorica svih vremena. Njezine su knjige prodane u više od milijardu primjeraka na engleskom i još milijardu primjeraka na više od 100 stranih jezika.

“U vlaku Orient Expressa smo prvi put razgovarali o 'Smrti na Nilu', a u S.S. Karnaku smo razgovarali o tome što bi mogao biti treći film,” kaže Green. “Sjećam se da sam se tijekom postavljanja rasvjete razmišljao o novom potezu za sljedeći film i iz nekog razloga, tema o duhovima bila mi je na umu, tada sam se sjetio da je Christie napisala knjigu pod nazivom “Hallowe'en Party.” Upravo je ta knjiga inspirirala filmaše za treću suradnju pod nazivom “Ubojstvo u Veneciji” koju ćete imati priliku pogledati u CineStar kinima u distribuciiji Blitz filma od četvrtka, 14. rujna.

Detektiv Hercule Poirot je u mirovini i živi povučeno u Veneciji. Usprkos vlastitom protivljenju, pozvan je na seansu na koju nerado odlazi. Kada gost bude ubijen u ukletoj palači u kojoj se održava seansa, Poirot je primoran vratiti se iz mirovine i ponovo upotrijebiti svoje svjetski poznate detektivske vještine. Poirot pritom otkriva skriveni svijet tajni tijekom čega se bude duhovi zaboravljene prošlosti!

 

Uz mnogo neizvjesnih zapleta tijekom filma, ono što se događa prije projekcije u WOW Baru kina je sasvim izvjesno; od 19:00 očekuje vas kušanje Astoria Casa Vittorino Prosecco Superiore uz prisustvo stručnjaka. Idealna prilika da naučimo nešto novo te da se odlično zabavite. Projekcija počinje u 20 h.

U prodaji su regular i boutique ulaznice, wine tasting je osiguran za sve s ulaznicom za Kino & Vino, no kapacitet je ograničen stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme na cinestarcinemas.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije