Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality zvijezda

Kim Kardashian na udaru kritika zbog partnerstva s omraženim brendom: 'Njoj je bitan sam novac'

Kim Kardashian
Foto: Screenshot
1/28
25.01.2024.
u 23:00

Slavnu Kim Kardashian na udaru je kritika zbog partnerstva s brendom koji je imao problem s izlaganjem djece u pogrešnom kontekstu.

Poduzetnica i reality zvijezda 43-godišnja Kim Kardashian postala je ambasadorica španjolske modne kuće Balenciaga, a što se svakako nije svidjelo njezinim obožavateljima. Ako se prisjetimo godinu ranije, ovaj kultni brend naišao je na neodobravanje javnosti zbog kontroverzne reklame za djecu i BDSM. Reality zvijezda je objavila partnerstvo koje je pod kreativnom direktivom Demne Gvasaliae. Inače, majka četvero djece ranije je odbila prekinuti svoje veze s brendom, ali je tada kazala kako je navodno bila potresena i zgrožena njihovom reklamom – fotografijama koje su izazvale negativne komentare i reakcije na račun brenda. 

Sada su njezini obožavatelji razočarani time što je Kim u partnerstvu s Balenciagom i svoje su nezadovoljstvo izrazili i na društvenim mrežama. – „Od svih brendova ona je odabrala onaj koji se suočio s optužbama za nasilje nad djecom. Nisam čak iznenađen – glasio je jedan komentar vjernog obožavatelja koji je očito zgrožen njezinim postupkom i poslovnim pothvatom, a drugi komentar je glasio: - „Novac joj je jedino važan“ – glasio je drugi komentar, a pritom su je prozvali licemjernom. 

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI:

 

- Zapravo je rekla je*eš Balenciagu kad su bili napadnuti, a sad kad je to sigurno za njezin brend, vratila se? – napisali su. I sama Kim Kardashian se osvrnula na novu suradnju, a njezinu su izjavu podijelili i iz modne kuće Balenciaga na službenoj stranici. - Već nekoliko godina, Balenciaga dizajni bili su dio mnogih odjevnih kombinacija – i nekih mojih najpoznatijih modnih trenutaka. Ova povijesna modna kuća prihvaća modernost, umjetnički rad i ima inovativan pristup dizajnu pod Demnom. Za mene, ova duga veza je građena na međusobnom povjerenju i posvećenosti da se čini ono što je ispravno. Uzbuđena sam zbog ovog sljedećeg poglavlja za brend i postala sam njihov ambasador – izjavila je Kim o svojoj novoj suradnji. 

 

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, Kardashian je ranije bila zvijezda njihovih kampanja, a čak je i nosila revije. U studenom 2022. modna kuća bila je napadnuta kad je izbacila reklamu u kojoj su djeca pozirala pored različitih BDSM tematskih stvari.

Kim je također u to vrijeme dobila oštre reakcije publike jer je odbila prekinuti suradnju s Balenciagom i pohvalila njihov način nošenja sa skandalom, iako je tvrdila da je „potresena” i „zgrožena” s fotografijama. Nakon nezadovoljstva javnosti, Balenciaga je uklonila sporne objave sa svojih društvenih mreža.

VIDEO: Tko je supruga Radimira Čačića? Uvijek hladnog izraza lica, a imali su tajni dogovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije