Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj

Khloe otkrila koje je ime dala kćeri, a njena mama je ponosna na ovo ime

Foto: PA/Pixsell
1/5
17.04.2018.
u 12:08

Na Instagramu je Khloe Kardashian napisala kako se njena šest dana stara kći zove True.

Khloe Kardashian na Instagramu je otkrila kako je kćeri, koju je rodila prije šest dana, dala ime True. 

- Naša djevojčica True Thompson u potpunosti je ukrala naša srca i preplavljeni smo ljubavlju. mama i tata te vole - piše Khloe na 
Instagramu. Khloe i dalje ne komentira napise kako ju je dečko Tristan varao dok je bila trudna, a zadnji put je u preljubu uhvaćen par dana prije nego je ona rodila.

 

 

Sestre Kardashian poznate su po tome što vole djeci dati neobična imena, a glava obitelji mama Kris Jenner objasnila je obiteljsku povijest  imena True.

- Moj djed s tatine strane zvao se True Otis Houghton, a ime mog tate je bilo Robert True Houghton. Zbilja sam uzbuđena što je Khloe svojoj  kćeri dala ime True - napisala je Kris. Obožavatelji su imali dosta komentara na temu imena koje znači istinski i vjeran. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije