Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ema gračan

Kći jedne od najljepših Hrvatica plijenila pažnju na utakmici: Bila je Kraljica Hrvatske 2018. godine

Navijači na Opus Areni na utakmici Hrvatske i Turske
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
13.10.2023.
u 10:48

Ema je od majke naslijedila neizmjernu ljepotu, a 2018. godine je ponijela titulu Kraljice Hrvatske te oduševila javnosti. Inače se bavi modelingom i studira stomatologiju, a jednom je prilikom otkrila i kako joj usporedbe s majkom samo laskaju.

Kći nekadašnje Kraljice svijeta Daniele Gračan i nogometnog trenera Nenada Gračana, Ema Gračan pojavila se na utakmici između Hrvatske i Turske, a ubrzo su je primijetili fotografi. Ova predivna 23-godišnjakinja na tribinama je uživala u društvu prijateljica.  

Ema je od majke naslijedila neizmjernu ljepotu, a 2018. godine je ponijela titulu Kraljice Hrvatske te oduševila javnosti. Inače se bavi modelingom i studira stomatologiju, a jednom je prilikom otkrila i kako joj usporedbe s majkom samo laskaju. 

Njezina majka Daniela titulu kraljice svijeta ponijela je 1989. godine, no nije se posvetila manekenskoj karijeri.
Inače, osim majke Daniele, prodekanice i profesorice na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Emi bezuvjetnu podršku pruža i otac, poznati nogometni trener Nenad Gračan.

VEZANI ČLANCI:

– On je čvrsta ruka odgoja u našoj obitelji. Ema je karakterno njemu dosta slična tako da mislim da zato jako dobro funkcioniraju zajedno jer jednako razmišljaju – otkriva nekadašnja Kraljica svijeta, koja se sasvim razlikuje od svoje kćeri kada su u pitanju svakodnevne obveze.

– Glavna je razlika između nas to što ja radim puno stvari u malo vremena, a ona malo stvari u puno vremena. Jako je temeljita, savjesna i odgovorna. Primjerice, ja uvijek kasnim, ali na kraju ipak sve stignem, to je ponekad ljuti i zbog toga me zna često kritizirati – sa smiješkom priznaje Daniela, koja sa suprugom Nenadom ima još dvije kćeri, Almu i Lauru. Laura, za razliku od Eme, krenula je očevim stopama, dok je najmlađa kći sve više pokazuje interes za umjetnost.

GALERIJA Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

Navijači na Opus Areni na utakmici Hrvatske i Turske
1/33

– One su posve različite. Laura je sportski tip, dok je Ema u modnim vodama na mene. Najmlađu kćer ne zanima ni sport ni moda, ona je umjetnički tip. Piše knjige, priče, svira gitaru, klavir i violinu, a obožava i jahanje – ponosno govori majka triju kćeri koja i dalje izgleda besprijekorno. Tajna njezine savršene linije očito leži u dobrim genima jer na prehranu, kako kaže, uopće ne pazi.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije