Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi izbrisati taj trag

Kći jedne od najbogatijih Hrvatica donijela je važnu odluku za svoju djecu i obitelj je podržava

Dubrovnik: Sestre Ecclestone s djecom prošetale Stradunom i posjetile Kraševu trgovinu
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
05.01.2022.
u 20:52

Petra Ecclestone uz blagoslov svog oca donijela je odluku za koju čeka i službenu potvrdu.

Petra Ecclestone je odlučila svojoj starijoj djeci Laviniji i blizancima  Andrewu  i Jamesu zakonski promijeniti prezime jer ne žele da nose prezime svog oca Jamesa Stunta od kojeg se Petra rastala 2017. godine nakon šest godina braka. Odlučila je da će djeca nositi njezino prezime Ecclestone i u tome joj je podršku dao i njezin otac Bernie Ecclestone.

Razvod kćeri jedne od najbogatijih Hrvatice Slavice Radić, bio je ružan i traumatičan i Petra ne želi da djeca nose prezime oca s kojim se više ni ne viđaju. Bernie, bivši šef Formule 1 u potpunosti podržava svoju kćer i uz nju je bio tijekom cijele brakorazvodne parnice u kojoj je Stunt koristio svaku priliku kako bi blatio članove obitelji Ecclestone, a svog punca je u jednom izljevu bijesa nazvao zlim patuljkom. 

- Lavinia je jasno rekla majci da više ne želi nositi očevo prezime i ja ih u tome u potpunosti podupirem - rekao je Bernie Ecclestone i dodao kako se uz prezime njihovog oca veže puno loših stvari i uspomena i razumije i podupire odluku svoje kćeri. Nakon razvoda James Stunt je nastavio maltretirati Petru i njezinu obitelj i putem društvenih mreža objavio je puno laži o njima, a na jednu takvu je Petra reagirala i tada je na svojim društvenim mrežama napisala:

- Ovaj čovjek nikada nije bio milijarder. Naivno sam financirala cijeli njegov život tijekom našeg braka, plaćala njegove automobile, satove, umjetničke slike... Od mog oca posudio je i 10 milijuna funti za posao koji mu je propao. Krivim sebe što sam stvorila takvo čudovište kakvo je on danas. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije