Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila i razlog

Poznata TV voditeljica na lice umjesto maske stavila uloške: 'Ne sudite mi zbog ovoga'

Foto: Instagram
1/9
05.01.2022.
u 18:58

- Da ste mi u siječnju 2020. rekli da ću za dvije godine zalijepiti dva higijenska uloška na lice kako bih napravila improviziranu masku dok sam u vlaku, mislila bih da ste pijani - napisala je voditeljica uz objavu.

Pandemija koronavirusa i dalje neumoljivo bukti diljem svijeta, a kako bi joj se što prije othrvali epidemiolozi savjetuju nošenje zaštitnih maski kako bi se spriječilo širenje zaraze. Poznata britanska TV voditeljica Kate Lawler mnoge je iznenadila načinom na koji je pokušala doskočiti nedostatku higijenske maske za lice u javnom prijevozu. Naime, Kate je na lice zalijepila dva higijenska uloška, a svoj 'izum' odmah je podijelila i s pratiteljima na društvenim mrežama moleći ih da ju zbog tog poteza ne osuđuju. 

Zaboravila sam masku za lice, ali u ruksaku sam našla dva higijenska uloška. Ne osuđujte. Ili ovo je ili omikron - napisala je uz snimku koja je nastala tijekom vožnje javnim prijevozom u Londonu. 

- Da ste mi u siječnju 2020. rekli da ću za dvije godine zalijepiti dva higijenska uloška na lice kako bih napravila improviziranu masku dok sam u vlaku, mislila bih da ste pijani - dodala je voditeljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATE LAWLER (@thekatelawler)

 

Svojim pratiteljima poručila je da će sa svoje liste obrisati sve one koji pokušaju politizirati njezin video. - Hvala svima koji i dalje nose masku kako bi zaštitili najugroženije i starije osobe u našem društvu. Vi ste dobri ljudi - zaključila je na kraju voditeljica.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar jebb
jebb
19:12 05.01.2022.

Tebi je Bog vec presudio jer... pameti ti nimalo nije dao. Osim toga, takve rugobe kao ti bi stalno trebale biti necim prekrivene. I pogled na higijenske uloske je ugodniji od pogleda na tvoju ruznu facu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije