Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan provod

Karneval pod maskama ove subote u klubu Hollywood!

leonardo
Foto: Promo foto National Geographic
1/3
18.02.2015.
u 08:58

Večer će upriličiti vrhunski iluzionist Leonardo Krakić koji svojim programom 'Magic at Night' zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kako je veljača karnevalski mjesec, zagrebački klub Hollywood na Tuškancu, priprema vlastiti karneval pod maskama. Naravno da nije obavezno, ali poželjno je biti maskiran, kako bi i sami doprinjeli prigodnoj karnevalskoj, maskenbalskoj atmosferi. 

Kao i za Noć vještica, Hollywood tradicionalno bira tri najbolje maškare, koje će osvojiti vrijedne nagrade.

Ovaj karneval u klubu Hollywood u nazivu nosi pridjev "čaroban". Zašto čaroban? Zato što će večer upriličiti vrhunski iluzionist Leonardo Krakić i svojim programom "Magic at Night" zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. 

No najbolje da se sami maskirate i uputite u subotu 21. veljače na zagrebački Tuškanac u klub Hollywood i uživate u čarobnim trikovima vrhunskog iluzionista.

Za glazbeni repertuar biti će zadužen još jedan vrhunski zabavljač, MC, DJ i TV voditelj Emilio Dalbello, koji će svojim plesnim R&B, funky i house mashup zvukom držati krcat podij do ranih jutarnjih sati

>>Domaća ljepotica pokazala raskošne adute u klubu PLAY!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije