Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavlja se

Kaos na snimanju: Jennifer Lawrence ozlijeđena u eksploziji, staklo joj se rasulo pored oka

Foto: profimedia
1/5
08.02.2021.
u 17:26

Iako je eksplozija u zgradi bila planirana i kontrolirana, jedan je komadić stakla navodno pogodio Lawrence pokraj oka.

Poznata holivudska glumica Jennifer Lawrence (30) ovih dana snima novi film za Netflix "Don't look up". Iako je snimanje dosad prolazilo odlično, posljednja nezgoda zabrinula je sve, a pogotovo glavnu glumicu. Naime, Lawrence je na snimanju ozlijedila glavu. Do ozljede je došlo u petak ujutro u Massachusettsu i to zbog eksplozije stakla koja je izazvana za potrebe snimanja.

Iako je eksplozija u zgradi bila planirana i kontrolirana, jedan je komadić stakla navodno pogodio Lawrence pokraj oka. Glumici su u pomoć odmah pristigli prolaznici i snimateljska ekipa te je snimanje odmah prekinuto. Na fotografijama do kojih su došli britanski mediji vidi se ozlijeđena glumica kako leži na zemlji držeći se za lice. Lawrence se trenutno oporavlja, a izvor tvrdi da će sve biti u redu i bez trajnih posljedica.

"Staklo se i trebalo rasuti u toj sceni, ali ne ovoliko nekontrolirano da ozlijedi glumicu", rekao je izvor sa seta.

Oskarovka u novoj Netflixovoj komediji glumi uz Leonarda DiCaprija, Arianu Grande, Meryl Streep, Chrisa Evansa, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Tylera Perryja i Matthewa Perryja. Ovo nije prva glumičina ozljeda na snimanju. Prije četiri godine na snimanju trilera "Majka" ozlijedila je dijafragmu od hiperventiliranja, a tijekom snimanja hit filma "Igre gladi: Plamen" 2013. godine, Lawrence je privremeno izgubila sluh ozljedom bubnjića.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
18:00 08.02.2021.

Nadam se da će su to snimili, bit će to scena za oskara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije