Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVAN ŽIVOT

Kako će izgledati vaš 70.rodjendan? Nova pjesma i spot Ide Prester govori bas o tome

Ida Prester
Foto: Marina Uzelac
1/15
15.05.2023.
u 19:00

„Htjela sam pokazati kako divan i ispunjujuć može biti život u starijoj dobi. Starost nije sramota, već privilegija. Nadam se da će moj 70. rođendan izgledati kao onaj opisan u pjesmi.“ - kaže Ida.

Živimo u doba nezdrave paranoje od starosti. U panici smo od bora, lažemo o godinama, stariji ljudi su u tom svijetu terora mladosti zanemareni, nevidljivi, pogotovo žene. 

„Htjela sam pokazati kako divan i ispunjujuć može biti život u starijoj dobi. Starost nije sramota, već privilegija. Nadam se da će moj 70. rođendan izgledati kao onaj opisan u pjesmi.“ - kaže Ida.

Pjesmu ‘70’ sama je napisala (tekst i glazbu), a u aranžmanu joj je pomogao njen dugogodisnji suradnik Matej Koncan Klemar.
U spotu glume isključivo dame 60+.

„Tražila sam gospođe s iskrom u očima i pune životne strasti“, priča Ida. 

U ulogama je naša poznata manekenka Zvona Vučković, influencerica 50+ Jadranka Olivari Jirsak (Oliva Style), glumica Ksenija Marinković, glumac Borko Perić, zagrebačka street style ikona Djurdja Anotolović, dizajnerica interijera Lila Jurić i brojne druge. 
Spot je rezirala Hani Domazet, a snimio Urh Pirc.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije