Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak period iza nje

Dvina Meler prošla je bolan put do majčinstva: Moj sin je 115 dana bio u bolnici, a dio vremena i na respiratoru

Zagreb: Promocija knjige Nepodnošljiva lako?a putovanja autorice Dvine Meler
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/9
15.05.2023.
u 13:15

Bivša manekenka sada je otkrila s kakvim se sve dijagnozama njezin sin Tristan rodio

Dvina Meler prije pet je godina postala mama dječaku Tristanu, a prije dvije godine prvi put je otkrila kako je sina rodila 14 tjedana prerano s brojnim teškim dijagnozama i kako je njezin put do majčinstva bio težak i bolan.

Podijelila je tada priču o svom putu do majčinstva i brojnim umjetnim oplodnjama na kojima je bila i razočaranju i boli kroz koje je prolazila kada te oplodnje nisu imale uspješan ishod. Sada je otkrila s kakvim se sve dijagnozama njezin sin rodio te koliko je dugo vremena bio na respiratoru. 

- Tristan je imao hrpu stravičnih problema zbog preranog rođenja, od nekrotizirajućeg enterokolitisa (napuknuća crijeva), preko retinopatije očiju II. stupnja, respiratornog distres sindroma, anemije, korioamnionitisa, perinatalne infekcije, bronhopulmonalne displazije, žutice, krvarenja mozga II. stupnja do sepse. U bolnici je proveo 115 dana, od toga dugo vremena na respiratoru. Bilo mi je neopisivo teško, ali znala sam da nije situacija da očajavam i oplakujem što nam se dogodilo nego da ubacim u višu brzinu; stisnem gas, ogrnem se pozitivnom energijom i borim zajedno sa Tristanom. - ispričala je sada u intervju za Gloriju. 

Bivša karatistica i manekenka dobila je sina s Darkom Dovedanom (43) s kojim je u vezi više od 20 godina. Meler, koja je proputovala 168 zemalja, jednom je rekla da jako želi postati mama i kako će reducirati putovanja kada dobije bebu, a u intervju za Story prije dvije godine je ispričala kako je njezin sin postao zaljubljenik u putovanja.

- Tristan obožava putovati i svako malo nas pita kada ćemo opet na put iako smo, praktički, svako malo na nekakvom putu, kraćem ili dužem. Posljednje putovanje bilo je u Veneciju, gdje smo proslavili Tristanov treći rođendan. Smatram da su putovanja izvrsna za djecu jer ona, iako su mala, na njima jako puno uočavaju, upijaju, uče, stječu neprocjenjiva iskustva i generalno se polako formiraju i izrastaju u kvalitetne, tolerantne individue' - ispričala je prije dvije godine za Story.

VIDEO Let 3 duhovito o 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije