Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevao im saša matić

Kakav poklon! Naša bivša misica slavila rođendan u zagrebačkom restoranu, a ispred je čekao skupocjeni Porsche!

Foto: Pixsell/Instagram
1/23
07.02.2022.
u 21:45

Lijepa manekenka i voditeljica Iva Jerković je Barbari Ljiljak čestitala rođendan i na Instagramu njihovom zajedničkom fotkom koja je oduševila pratitelje.

Naša manekenka i bivša Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak svoj je 33. rođendan proslavila u jednom zagrebačkom restoranu u društvu bliskih prijateljica među kojima su bile Iva Jerković, Natalija Prica, Iva Šarić, i dr.Okupljenima je pjevao popularni srpski pjevač Saša Matić.

No, ipak je najviše zanimacije privukao srebrni Porsche koji je, čini se, bio skupocjeni poklon nekog uzvanika s obzirom da je bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom, a registracijske tablice bile su sakrivene ispod bijele tkanine.

Lijepa manekenka i voditeljica Iva Jerković je Barbari čestitala rođendan i na Instagramu njihovom zajedničkom fotkom koja je oduševila pratitelje. 

- Ljubavi moja Sretan ti rodendan…Volim te - napisala je Iva. 

Podsjetimo, Barbara je okrunjena 2015. godine, a na natjecanje se prijavila na nagovor prijatelja nakon što je 2012. pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Hrvatsku je trebala predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe u Las Vegasu, no nažalost slomila je ruku stoga na kraju nije ni otišla. Organizatori su se zatim obratili prvoj pratilji Almi Fabulić, no ni ona nije išla jer je u to vrijeme radila u Aziji, pa je u Las Vegas otputovala druga pratilja s izbora za Miss Universe Hrvatske Mirta Kuštan.

Splićanki su natjecanja ljepote otvorila i vrata u svijet manekenstva, a uspjela je ostvariti karijeru i izvan granica Hrvatske pa je tako nosila revije na milanskom tjednu mode u Milanu, a bila je model za satove brenda Hugo Boss.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Komentara 16

NE
Nepozeljni
22:01 07.02.2022.

Nebih komentirao ovo druzenje, ali specijalno sam se registrirao kao bih zamolio institucije ove napacene drzavice da se provjeri ima li gospodicna prijavljeno prebivaliste u Republici Austriji s obzirom da je poklonjeni Porsche na Wien tablicama te ga stoga smije voziti jedino osoba sa prijavljenim boravkom u Austriji. Hvala i dovidjenja, pozdrav iz Austrije.

NN
nista_ne_znam
23:11 07.02.2022.

"najviše zanimacije privukao srebrni Porsche koji je, čini se, bio skupocjeni poklon nekog uzvanika..." što se vi svaki dan pretrgnete da saznate vijest....predlažem beneficirani radni staž da vam udijele.

KR
Kreso1969
22:54 07.02.2022.

Molim ako moze vise zivotnih tema a manje prijateljica noci i fukfederijanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije