Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasnik brenda arileo

Splitski dizajner otkrio kakva će biti vjenčanica Hane Huljić: 'Baš onakva kakva je i ona'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/13
07.02.2022.
u 18:55

Jurica je otkrio da u svojoj karijeri nikad nije doživio takvu zainteresiranost za izgled vjenčanice jedne poznate dame. - Po cijeli dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina -  rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Splitski dizajneri Marija i Jurica Pirić, koji stoje iza brenda 'Arileo' zaduženi su za vjenčanicu Hane Huljić. Jurica je otkrio da u svojoj karijeri nikad nije doživio takvu zainteresiranost za izgled vjenčanice jedne poznate dame.

- Po cijeli dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina -  rekao je za Slobodnu Dalmaciju. Objasnio je da ne može odati detalje, ali ipak je otkrio nešto.

- Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana, baš u duhu njezine osobnosti, neće biti ni šljokica ni čipke ni seksepila... Bit će to jedna jednostavna haljina, nježno romantična, čistih linija i jednostavnog kroja. Bit će bijela od prozračnog materijala -  rekao je i dodao kako styling još nisu definirali, već će to napraviti ovih dana.

Podsjetimo, Hana bi se trebala udati za pjevača Petra Grašu 19. veljače u Splitu, a na vjenčanju bi trebali biti samo obitelj i kumovi. 

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike

 

Komentara 1

VI
vidum
19:05 07.02.2022.

Ovo su prave vijesti, a ne nekakve inflacije i poskupljenja goriva i plina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije