Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2 regionalna koncerta

Jonathan na poziv Editorsa nastupa u Tvornici!

editorsi
Foto: Promo foto
1/3
23.11.2015.
u 10:52

Nešto više od godinu dana kasnije Jonathan iza sebe imaju izuzetno uspješnu sezonu koji su planirali zaokružiti koncertima u Zagrebu, Rijeci i Puli te se okrenuti novom albumu planiranom za proljeće.

Grupa Editors pozvala je sastav Jonathan da nastupe s njima na dva regionalna koncerta koja će odsvirati 1. prosinca u ljubljanskom Kinu Šiška te dan kasnije u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Prošlogodišnja svirka prije Editorsa u Zagrebu bila je definitivno jedan od prijelomnih momenata u dosadašnjoj karijeri Jonathana. Prvi nastup pred većim brojem ljudi bendu je donio izrazito veću fan bazu i podršku medija te evidentnu naklonost britanskih kolega. Nešto više od godinu dana kasnije Jonathan iza sebe imaju izuzetno uspješnu sezonu koji su planirali zaokružiti koncertima u Zagrebu, Rijeci i Puli te se okrenuti novom albumu planiranom za proljeće.

Taj plan je “pokvaren” pozivom britanske indie rock petorke Editors da im se pridruže na nastupima u Sloveniji i Hrvatskoj, što je ogromno priznanje za Jonathan, ali i pokazatelj da dobra glazba nema granica. Bit će to još jedna odlična prilika da, uz pjesme s “Bliss”-a i singla “Getting Closer Is Keeping Us Apart” publici predstave i dio onoga što ih očekuje u 2016. godini.

Editors u regiju dolaze u sklopu velike europske turneje na kojoj promoviraju novi album “In Dream”. Peto studijsko izdanje su sami producirali, a po izlasku su dobili pohvale za sjajnu produkciju i odvažnost, a materijal je okarakteriziran kao jako zreo i najraznovrsniji do sada.

>>Omiljeni Editorsi ponovo u Zagrebu: U Tvornici predstavljaju novi album 'In Dream'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije