Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRADI ME NJEŽNO

Jelena Rozga u muškoj verziji: Poslušajte "Minut srca tvog" u izvedbi Pravila Igre

Foto: Promo
1/8
04.12.2017.
u 15:08

"Grupa Magazin ne poznaje granice. Obilježili su generacije, ali i hrvatsku glazbu općenito. Drago nam je da smo jednu od brojnih poznatih pjesama uspjeli dostojno predstaviti u vlastitom aranžmanu." rekao je pjevač Ivan Penezić.

Iznenađujuće i  vrlo emotivno - tako se može sažeti gostovanje benda Pravila Igre u ovotjednom izdanju emisije TOP.HR. u  sklopu priloga "Obradi me nježno”. "Minut srca tvog”  Magazinov evergrin, inspirirao je dečke iz Pravila Igre koji pjesmu izvode u sasvim novom aranžmanu . 

 "Grupa Magazin ne poznaje granice. Obilježili su generacije, ali i hrvatsku glazbu općenito. Drago nam je da smo jednu od brojnih poznatih pjesama uspjeli dostojno predstaviti u vlastitom aranžmanu." rekao je pjevač Ivan Penezić.

Nježno, emotivno, iznenađujuće, dobro, ljubavno,  samo su neki od komentara koje su uslijedili nakon izvođenja maestralne obrade  pjesme  “Minut srca tvog”.

Pobrali su dečki jako puno komplimenata za obradu, ali i pohvala za glazbeni aranžman  i interpretaciju koja je još jednom potvrdila kako od ovih mladih i talentiranih dečki možemo puno toga očekivati u budućnosti.

"Dobra pjesma je uvijek dobra, a pjesme Tončija Huljića su jedne od najboljih i najdugovječnijih. Bili bi sretni da i ova obrada zaživi i dođe do srca naše publike. Ovo je naš poklon Dorijanu i emisiji TOP.HR. za jubilarnu 200 emisiju koja je na rasporedu sljedeće nedjelje. “ kažu nam dečki iz Pravila Igre.

Do kraja godine svaki vikend dečki imaju zakazane  koncerte, a  ostatak vremena  provode u studiju i privode kraju singl koji dolazi s početkom 2018. godine. Više nego uspješnu 2017.  Pravila Igre završavaju velikim nastupom na dočeku Nove godine u Dubrovniku, gdje će bend nastupati rame uz rame popularnom Dini Merlinu .  "Zaista smo uzbuđeni, ali spremniji nego ikad prije. Vjerujte nam, ovaj doček će se pamtiti." za kraj je poručio Penezić.

Komentara 4

Avatar Celzijus
Celzijus
15:28 04.12.2017.

Do kad se budu na ovom portalu svakodnevno hvalile samo srpske "pevaljke" i "pevači"? Na hrvatskom jeziku se kaže MINUTA, a ne minut, drugovi! Interesantno kak nema godišnje više nego jedan-dva članka o hrvatskim pjevačima, glumcima... a o ovakvima svakii božji dan., pa jel đoković prvo obul desnu ili lijevu cipelu... pa kaj je doručkoval dačić, kaj je sanjal vučić... Sramoto hrvatskog novinarstva.

HR
hr76
17:34 04.12.2017.

Svaka čast novom pjevaču, ali Marko Kutlić ima poseban glas koji je pravio razliku i značio onu malu prevagu u uspjehu grupe. Puno ste izgubili i vi i on razlazom, to je bila prava dobitna kombinacija za hrvatsku pop-rock scenu. Ali takva su valjda pravila igre.

DU
Deleted user
16:20 04.12.2017.

Sta je sa nedom ukraden?Vec dva dana ne pisete nista o njoj.Malo sam zabrinut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije