Naslovnica Showbiz Estrada

Marko Kutlić napustio Pravila igre, članovi grupe ogorčeni: 'Obmanuo nas je'

Za vrijeme dok je tvrdio da je bolestan, kažu članovi benda, Kutlić je na društvenim mrežama redovito objavljivao fotografije na kojima je igrao nogomet, bio na ljetovao, a na CMC festivalu u Vodicama družio se s kolegama pjevačima.
17. srpnja 2017. u 16:40 5 komentara 12573 prikaza
Pravila igre
Foto: Matea Smolčić Senčar

Pjevač Marko Kutlić prošlog je četvrtka poslao jednostrani raskid ugovora s grupom Pravila igre. Epilog je to svojevrsnog medijskog rata prijašnjih tjedana, u kojem je Kutlić tvrdio da su ga članovi grupe izbacili iz benda jer mu nisu dali da se posveti vjeri, a oni su u video poruci objavili da ih je obmanuo, tvrdeći kako je teško bolestan, te da mu treba bolovanje.

pravila Igre uspješna godina Godina iz snova, najsjajnija glazbena petorka Pravila Igre slave 1. rođendan!

Za vrijeme dok je tvrdio da je bolestan, kažu članovi benda, Kutlić je na društvenim mrežama redovito objavljivao fotografije na kojima je igrao nogomet, bio na ljetovao, a na CMC festivalu u Vodicama družio se s kolegama pjevačima. Za to vrijeme je s kolegama iz sad već bivšeg benda komunicirao isključivo putem e-mailova, kažu članovi grupe Pravila igre.

- Žalosno je da smo vjerovali Marku za bolest dok se putem svojih društvenih mreža rugao našoj naivnosti i dokazivao kako zapravo nije bolestan već želi otići iz benda. Ovim putem zahvaljujemo Marku na svemu dobrom što je napravio zajedno s nama pa i ovoj životnoj školi koju nam je pružio za kraj.  Naš život je glazba kojoj se želimo u potpunosti posvetiti pa s ovom izjavom zatvaramo stranicu s Markom i nećemo davati izjave bez obzira na sve eventualne diskreditacije i provokacije u budućnosti. Pravila igre žive glazbu i šire ljubav od nastanka pa će tako biti i u budućnosti. Vole vas vaša Pravila igre - stoji u priopćenju za javnost grupe.

Pravila igre Novi singl "Zagrli me" U novom spotu Pravila igre plesalo je 60.000 obožavatelja Željko Mavrović Povratak u djetinjstvo Željko Mavrović u fajterskom spotu "Pravila igre" Pravila Igre Zagrebački festival Pravila Igre "na ulazu" velike karijere!

VIP izdvaja za Vas

  • hr76:

    Ne znam pozadinu sukoba, ali takvog vokala poput Marka će vrlo teško naći. Ono na Cesarici jednostavno nije valjalo.

  • BeroII:

    Ovo je izjava u svrhu branjenja neobranjivog, oni više neće davati izjave vezane uz ovaj slučaj. A pjevač ih je optužio da mu nisu dozvolili da prakticira vjeru. O tome niti slova a to je neoprostivo oduzimanje vjerskih prava. Zato ... prikaži još! i ne čudi što se unaprijed ograđuju i odbijaju davati izjave.

  • Deleted user:

    Kaj je sloboda samo izjava jedne strane ?