Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILA HORVAT

Jedna od naših najljepših voditeljica pokazala kako izgleda u opuštenom izdanju, pratitelji nizali komplimente

Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/12
21.02.2024.
u 08:00

"Legenda si ali vrati se narodu. Ljudì te vole", "Prelijepa moja Zagorka", "Napokon svoja, bravo", "Što starija, to ljepša", redali su se komentari podrške Mili Horvat

Voditeljica Mila Horvat (42) nakon nekog vremena vratila se na Instagram i objavila nove fotografije. Mila se pohvalila izdanjem sa svojeg zadnjeg voditeljskog angažmana na događaju Cro Athletics Gal, a fotogafija je odmah dobila puno lajkova i komentara. 
"Prekrasna si" komentirala je naša najbolja atletičarka Sandra Elkasević "Mila je atrakcija gdje god se pojavi", "Izuzetna žena i dama", "Prelijepa ženo", još su neki od komplimenata koje je dobila.

 

Voditeljica je zatim pokazala i kako izgleda u opuštenom izdanju,  i ponovno oduševila pratitelje. 

"Legenda si ali vrati se narodu. Ljudì te vole", "Prelijepa moja Zagorka", "Napokon svoja, bravo", "Što starija, to ljepša", redali su se komentari. 

Podsjetimo, iza Mile Horvat teški su zdravstveni problemi i svoje prve operacije prisjetila se početkom prošle  godine kada je objavila fotografiju na kojoj se na njenom tijelu vide ožiljci, a pojasnila je zašto je to odlučila učiniti. Mila se inače borila s rakom jednjaka, a kako je sama napisala na prvu operaciju zbog toga je otišla prije više od 10 godina.

- Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive.. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život... Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli.-  poručila je Horvat u objavi na Instagramu.

VEZANI ČLANCI: 

Veliki stres ozbiljno je naštetio Milinom zdravlju, obolila je od tumora jednjaka i raka vrata maternice. Dugo vremena borila se s opakom bolesti, ali je na kraju pobijedila.  - Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti - rekla je Horvat u jednom intervju i nastavila:

- Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, postoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane. Sva ta iskustva očeliče čovjeka.

VIDEO: Mama Aleksandre Prijović: 'Kad su mi je dali u ruke, rekla sam rodila sam svoju zvijezdu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije