Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimili Paparazzi

Jedna od najljepših žena 90-ih rijetko izlazi iz kuće zbog izgleda, a nove fotke zaprepastile su fanove

Foto: Profimedia
1/5
05.09.2021.
u 14:00

Bila je odjevena u majicu s dugim rukavima, iako je vani bilo vruće, a na nogama je imala hlače bež boje, te tenisice, dok joj se od tijela vidio samo gležanj.

Američka glumica Lara Flynn Boyle (51) ne pojavljuje se često u javnosti. Glumicu dugo nitko nije uspio fotografirati ni vidjeti, skrivala se od znatiželjnih pogleda obožavatelja, a ponajviše zato što je lice uništila estetskim korekcijama.

Lara još uvijek rijetko izlazi na ulicu, još rjeđe bez velikih sunačanih naočala, a takvu se je nadvo fotografi snimili kada je obavljala kupovinu za kuću. Bila je odjevena u majicu s dugim rukavima, iako je vani bilo vruće, a na nogama je imala hlače bež boje, te tenisice, dok joj se od tijela vidio samo gležanj. Fotke koje su izašle, ponovno su zaprepastile fanove, koji njezinu karijeru prate otkad je glumila u seriji 'Twin Peaks'.  

Foto: Profimedia

Podsjetimo glumica je prije nekoliko mjeseci otkrila da se ponovo vraća na posao te da će glumiti u filmu ''Smrt u Teksasu''. – Ne bojim se činjenice što na filmu izgledam loše. Izgledam čak gore nego u stvarnom životu – kazala je. 
Podsjetimo, Lari je popularnost i slavu donijela je uloga u seriji Twin Peaks. Imala je dvadeset godina kada je dobila ulogu Donne i svi su odmah zamijetili plavooku glumicu koja je zračila seksepilom. Postala je seks-simbol devedesetih i ostvarila je nekoliko zapaženih uloga u filmovima poput "Ljudi u crnom" i "Sreća", ali ništa nije ostavilo traga kao uloga Donne. U medijima se više pisalo o njenu ljubavnom životu i estetskim zahvatima koji su joj uništili prirodnu ljepotu. Tijekom snimanja Twin Peaksa bila je u vezi s Kyleom MacLachlanom i zbog njihove ljubavne veze čak su mijenjali i scenarij.

Foto: Profimedia

Početkom 2000-ih na njen šarm i ljepotu pao je i Jack Nicholson, a nakon ljubavnog kraha s Nicholsonom Lara je postala ovisna o estetskim zahvatima koji su potpuno izobličili njeno lice i učinili je neprepoznatljivom. Glumica se nije mogla nositi s prirodnim procesom starenja i pokušala ga je usporiti, ali efekt je bio sasvim suprotan i sada pripada onoj skupini hollywoodskih glumica koje su ogledni primjer kako odlasci pod nož mogu uništiti prirodnu ljepotu.

Foto: Profimedia

Estetski kirurzi kažu da je glumica operirala nos i pretjerala s filerima koje još uvijek koristi i koji su joj izobličili lice.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Apsalar
Apsalar
14:09 05.09.2021.

Ona i Melanie Griffith su se iznakazile

Avatar Behemot
Behemot
14:36 05.09.2021.

Klasika, estetski kirurg na kokainu joj je rekao da će joj vrati djevojački osmijeh. I tko mu ne bi vjerovao ..

SK
skupiduša
15:19 05.09.2021.

Nije mi žao ni jedne od njih koje su prirodno lijepe i tako se išle unakaziti zauvijek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije