Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno izlaze

Iva Šarić pokazala svoju mamu Vesnu i jasno je od koga je naslijedila ljepotu

iva i jerko
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
28.11.2020.
u 21:00

Menekenka je jako povezana s mamom koja joj je bila najveći oslonac nakon razvoda od nogometaša Jerke Leke.

Bivša manekenka, a sada jedna od voditeljica emisije Klub 7 Iva Šarić čestitala je svojoj mami rođendan i objavila nekoliko zajedničkih fotografija s mamom Vesnom i sada je jasno od koga je Iva naslijedila ljepotu. Objavila je nekoliko starijih i novijih fotografija na kojima s majkom nazdravlja povodom rođendana. Iva je bila sedam godina u braku s nogometašem Jerkom Lekom s kojim dvoje djece, a kada se rastala mama Vesna bila joj je najveća podrška. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

-  Iva zna da može uvijek računati na mene u svom životu, u bilo čemu, da sam ja uvijek tu. Čujemo se pet do deset puta dnevno i viđamo se skoro svaki dan. Imamo naše kave, ovo ono, zapravo uživamo u tome - otkrila je Vesna u intervju koji je dala prije dvije godine. Mama Vesna nekada izađe s kćeri van, a Iva je rekla kako ju prijatelji često zezaju da je ona ozbiljnija od svoje mame.

- Imamo čak naš par prijatelja koji nas zezaju da sam ja nekad uz svoju djecu i njoj mama. Ja sam dosta onako ozbiljnija u glavi, a mama je više opuštenija, ona je više za društvo, muziku i takve stvari - rekla je Iva. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
06:44 29.11.2020.

Pokazala mamu?! Uh, do sad je bilo: pokazala guzu, pokazala bradavicu. Što je ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije