Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak ne dolazi

Ipak ne dolazi: Rihanna nije uspjela naći termin za Hrvatsku

'Rihanna performs live on MTV\'s \'The Seven\' in Times Square, New York City.  Photo: Press Association/Pixsell'
'PBGPress Association/Pixsell'
21.01.2011.
u 19:30

Ako r´n´b pjevačica ipak odluči doći u Hrvatsku, to bi moglo biti u studenom, poslije dogovorenih koncerata u Europi

Na popisu velikih zvijezda koje su posljednjih godina posjetile i koje će tek posjetiti Hrvatsku odnedavna se pojavilo i ime jedne od najvećih r´n´b zvijezda današnjice – Rihanne. No kako neslužbeno doznajemo, istina je da je Lupa Promotion pregovarala o organizaciji hrvatskog spektakla crvenokose pjevačice, no ipak nije pronađen termin za njezin dolazak.

Da su pregovori donijeli drukčiji ishod, Rihanna, zvijezda hitova "Umbrella", "Don't Stop the Music", "Disturbia", "Only Girl (In The World)" te mnogih drugih, koncert u Hrvatskoj održala bi vjerojatno tek potkraj godine.

Njezina turneja tad će biti najbliže našim prostorima ako se to uopće može i reći za – Njemačku, Francusku, Švicarsku i Belgiju.

Za one koji bi zbog Rihanne pošli još i dalje, Rihannina europska turneja počinje 1. listopada u Belfastu. Prvih 18 koncertnih dana posvetit će Velikoj Britaniji te se potom počeli spuštati prema nama... Ako se s Rihannom potpiše sporazum, u našoj zemlji mogla bi biti potkraj godine, poslije svih ugovorenih koncerata.

Otprilike u isto vrijeme u koje je Hrvatsku posjetila i Lady Gaga koju je, kao i Beyonce, također dovela agencija Lupa Promotion. Dok se ne dozna hoće li crvenokosa 22-godišnjakinja nogom kročiti na naše tlo, ova koncertna agencija bavit će se organizacijom sigurnih velikih spektakala.

Na njihovu repertoaru 6. travnja poznata su heavy metal imena – Megadeth i Slayer, a nekoliko dana poslije, 13. travnja, stiže nekadašnji član grupe Pink Floyd – Roger Waters.

K tome, 8. lipnja na Maksimir stiže Bon Jovi, a 3. srpnja u Zagrebu je i sir Elton John.

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:53 21.01.2011.

AU! Pa kako ću sad spavati?

TR
Trajkovski
19:32 21.01.2011.

plač i škrgut zuba

EU
EUfan
14:00 22.01.2011.

Prije dvije godine u Parizu sam je slušao na otvorenom ispred Eifelovog tornja. Koji očaj majko mila. Ne mogu razumjeti kako netko takav može biti velika zvijezda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije