Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

Internet gori od komentara na račun Kevina Spaceya koji bi trebao utjeloviti Tuđmana, korisnici ga ne štede nimalo

Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
1/7
31.12.2021.
u 13:12

Kevin Spacey bi u filmu Jakova Sedlara trebao glumiti prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana, a čim je ta informacija izašla u javnost odmah su se užarile društvene mreže

Holivudski glumac Kevin Spacey (62) u četvrtak poslijepodne stigao je u Zagreb. Ugostio ga je naš poznati redatelj Jakov Sedlar, a u našu metropolu stigao je kako bi dogovorio filmski projekt na kojem će surađivati sa Sedlarom. Naime, Spacey bi u Sedlarovom filmu trebao glumiti prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana, a čim je ta informacija izašla u javnost odmah su se užarile društvene mreže. Neki od korisnika nisu oduševljeni time zbog glumčevih teških optužbi o seksualnom zlostavljanju.

"Inače borci za gay prava osuđuju ovog napasnika i silovatelja malodobnih dječaka. Tita je glumio Richard Burton, a Franju će ovaj licemjerni predator. U filmu, kao i u životu, najvažnija je raspodjela uloga", komentirao je jedan od korisnika Twittera.

Foto: Twitter
"Siroti Kevin Spacey, na što je spao", "Kevin Spacey je u pregovorima da glumi u novom filmu u Hrvatskoj. Sram može biti bilo koga tko misli dati ovom čovjeku više posla", "Kevin Spacey možda će glumiti prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana. Pa, izraz 'loš film' poprima potpuno novo značenje", nizali su se komentari. 

Foto: Instagram
Inače,  društvu obitelji Sedlar Spacey će u Zagrebu će provesti nekoliko dana. Ovo mu, međutim, nije prvi put da je posjetio Hrvatsku. Prije 13 godina svratio je na jadransku obalu nakon Sarajevo Film Festivala pa su ga paparazzi uhvatili kako tulumari u Dubrovniku i na Hvaru.

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Komentara 9

TO
tomotomo
14:00 31.12.2021.

"Internet gori" i tri komentara

PP
pp
14:17 31.12.2021.

Ražalovana braća Jugovići "prosto ne mogu da veruju".

SU
Suomi
14:19 31.12.2021.

Zaista tuzno kako se medije mogu srozati. Dno dna. Usudjujute se pisati skandalozna vijesti bez pokrica, sluzite se izmanipuluranim forumima bez pokrica i dalje ste dno dna. Sto bi tek pisali da je covjek peavomocno osudjen kada sada pisete naa prazne optuzbe. Slicno kao i optuzbe zena koje se sjete nakon 20-30 godina silovanja, a u medjuvremenu nisu postigle nista u privatnom i profesionalnom zivotu. Sada bar imaju sansu da kroz kvazi medije dodju na stranice. Gadljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije