Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice godine - Mia Negovetić

Hvala na nagradi, no meni je škola na prvom mjestu

18.03.2016., HNK, Zagreb - Svecana dodjela Vecernjakove ruze, nagrade najzasluznijim televizijskim, radijskim i glazbenim licima i emisijama u 2015. Mia Negovetic, najbolje novo lice godine.
Foto: Anto Magzan/Pixsell
20.03.2016.
u 09:14

Pobjednica Zvjezdica suzama dirnula prepun HNK

Nema iskrenije reakcije od dječje. Dokazala je to Mia Negovetić, dobitnica Večernjakove ruže u kategoriji novo lice godine. Mijin red smijeha, red suza, red zahvala, pa sve opet ponovljeno doslovno je razdragao i publiku u HNK i gledatelje pred malim ekranima.

– Još je uvijek veliko uzbuđenje i, kad god se ovoga sjetim, uvijek će tako i ostati – procvrkutala je lanjska pobjednica glazbenog showa Zvjezdice koji joj je zapravo i donio ovu nagradu.

– Nisam očekivala da uopće mogu biti nominirana za ovako nešto i stvarno sam jako, jako uzbuđena. I stvarno nisam u početku ni znala što je nagrada Večernjakova ruža, ali raspitala sam se, objasnili su mi i roditelji koji čitaju Večernjak i shvatila sam koliko je to veliko. Prošla godina bila mi je jako važna, zbilo se puno lijepih stvari i ovo je sada njen vrhunac. Nagradu ću čuvati u svojoj sobi na polici na kojoj držim sve svoje uspjehe i diplome te zvijezdu sa Zvjezdica – kaže Riječanka, učenica sedmog razreda, pa nastavlja:

– Ekipa u školi jako se iznenadila samom mojom nominacijom iako moram priznati da sam i njima morala objasniti što je to Večernjakova ruža, a moji bliži prijatelji baš su ponosni na mene. Uglavnom, moram naglasiti da mi je, bez obzira na sve što mi se događa, škola prioritet. Sve ostalo – gimnastika, pjevanje i druženje sa sestrom i odlazak van s prijateljima – to su hobiji.

Pred njom su vrijeme i silne mogućnosti. Dobila je i poziv iz SAD-a od Ellen DeGeneres. Tamo je nastupila na talent showu Little Big Shots, koji će se uskoro početi prikazivati na televiziji NBC. Nezahvalno ju je pitati što će biti kad odraste. Sve su opcije otvorene. Čak su joj rekli da se za koju godinu, kad malo poraste, prijavi na njihov, američki The Voice.

– Ne razmišljam puno o planovima jer ne znam kamo će me budućnost odvesti i ne znam što ću još sve postići. Možda jednom uopće ne budem ni blizu glazbe. Sve je ovo odlično iskustvo, prihvatila sam brojne sjajne savjete žirija Zvjezdica jer oni su profesionalci koje treba slušati, a najdragocjenije što sam prošle godine naučila jest da treba biti prizeman u svakom trenutku, što god se dogodilo, i da se ne smijemo mijenjati zbog društva – zaključila je.

>> Zagrebački HNK ‘pucao’ je po šavovima 

>> VEČERNJAKOVA RUŽA 2015 Mia zasuzila, Šprajc se rukovao sa svima, Navojec poslao posebnog izaslanika 

>> Pogledajte tko je sve uživao na Večernjakovoj ruži

Komentara 14

MA
maklin
10:20 20.03.2016.

Bravo i pametno razmišljanje za školu.

ST
stomugromova
11:12 20.03.2016.

Jako pametna i skromna djevojčica,iza koje stoji zdrav obiteljski odgoj. Roditelji Negovetić,krasno ste odgojili vaše dijete i uopć ne sumnjam da će Mia kad odraste biti mentalno spremna za velike i pozitivne stvari koje ju čekaju na ponos vas i cijele Hrvatske.

ZW
zweistein
09:57 20.03.2016.

Bravo Lijepa Naša!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije