Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovala kod ellen

Heidi Klum otkrila koji je dio svog tijela osigurala na vrtoglavi iznos od 2 milijuna dolara

Heidi Klum
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/13
20.01.2022.
u 23:00

Heidi često oduševljava svojom linijom na društvenim mrežama. Na svoju prehranu jako pazi što se vidi i na njezinu tijelu. .

Slavna manekenka Heidi Klum (48) gostovala je u showu voditeljice Ellen DeGeneres te otkrila kako su njezini klijenti odlučili paziti na njezin izgled. Klum je ispričala da je jedan od klijenata odlučio osigurati njezine noge i to na iznos od vrtoglavih 2 milijuna dolara. Istaknula je i da joj je jedna noga skuplja od druge te otkrila razlog toga. - Kad sam bila mlađa stala sam na staklo i imam veliki ožiljak – objasnila je. Heidi se u emisiji pojavila u ružičastoj haljini od lateksa koja je isticala dekolte.

Foto: YouTube screenhsot
Inače, Heidi često oduševljava svojom linijom na društvenim mrežama. Na svoju prehranu jako pazi što se vidi i na njezinu tijelu. . - Djeca i ja svako jutro počinjemo sa smoothiejem. U hladnjaku uvijek imam nasjeckane sastojke za smoothie i ujutro ih samo ubacim u blender - rekla je u jednom intervju. Osim ovog napitka Heidi za doručak najčešće pojede omlet sa špinatom ili nekim drugim povrćem, popije i čaj te pojede nešto voća. Za ručak pripremi piletinu ili tunu i uz to pojede neke žitarice i povrće, a večera je uvijek slična ručku.

Slavna manekenka ne jede ugljikohidrate i na njezinom tanjuru nikada se neće naći tjestenina ili kruh. Za međuobrok obično jede kuhano jaje. Što se vježbanja tiče, Heidi je taj dio povjerila treneru Davidu Kirschu koji joj je pomogao da ostane u formi. - Imam traku za trčanje koja je stvarno sjajna, ali stoji neiskorištena. Nemam vremena za to jer mi je puno veći gušt trčati na otvorenom –ispričala je.

Dodajmo da je slavna manekenka u braku s glazbenikom Tomom Kaulitzom (32). Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza, a ima i četvero djece

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

DI
dino85
23:37 20.01.2022.

100% Jezicinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije