Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postao i djed

Pobjednik Big Brothera otkrio kako sada izgleda njegov život: 'Napravio sam kuću, pokrenuo biznis...'

Foto: RTL
1/5
10.01.2021.
u 13:07

"Moj je život otišao, mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao, biznis, i evo i dalje živim od tih milijun kuna, samo ujedno i stvaram nešto u životu što mislim da je jako pametno uložen novac", kazao je Seferović.

Pobjednik Big Brothera Hamdija Seferović u posljednje vrijeme živi daleko od očiju javnosti. Kako sada izgleda njegov život, ali i što se u njemu sve promijenilo Hamdija je otkrio u svom posljednjem intervjuu.

"Otišao je, mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao, biznis, i evo i dalje živim od tih milijun kuna, samo ujedno i stvaram nešto u životu što mislim da je jako pametno uložen novac", kazao je Seferović za RTL Exkluziv koji živi u Zagrebu sa suprugom Alisom i 19-godišnjim sinom Lorensom.  

Iz njihova doma nedavno se iselila kći Lorena i tati Hamdiji poklonila najvrijedniji dar - unučicu. "Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo nek mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije", kaže 41-godišnji Hamdija.  

Foto: Instagram Asos

Dodao je da se unatoč tome što je djed i dalje osjeća mlado. "Kao djed se osjećam mlad i zgodan, to mi je jako bitno. Još nemam osjećaj da sam sad djed. Dobio sam bebicu jednu malu u naručje i gledaš je i tek nakon nekog vremena shvatiš da je to tvoja unučica", kazao je Hamdija.

Ključne riječi

Komentara 3

DV
dvor
14:20 10.01.2021.

svaka čast,on nije svoj milijun u ludo potrošio

PE
perolero23
13:53 10.01.2021.

Dosta je posudio kad su kamate tolike

P1
Pobrkabi.1
13:47 10.01.2021.

Od 1000.000.00kn ti nije ostalo nista ci si ih dobio vratio si kamatarima kockarske dugove kucu si napravio od prodaje kokaina i heroina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije