Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjesma 'Mamma Mia'

Grše je prvi hrvatski glazbenik koji se našao na prvom mjestu Billboardove ljestvice za Hrvatsku

Foto: Instagram
1/9
25.04.2023.
u 17:44

Triljski reper Grše i "Mamma Mia" su na ljestvici prešišali mlade Srbe koji su redovito na vrhu slušanosti u Hrvatskoj, poput Nuccija i Breskvice.

Billboard je, kao i svakog utorka,objavio novu ljestvicu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, a na prvom mjestu se prvi put našao jedan glazbenik iz Hrvatske. Najpopularnija pjesma u Hrvatskoj po Billboardu prošlog tjedna je "Mamma Mia", a izvodi je mladi reper Grše.

Grše i "Mamma Mia" su na ljestvici prešišali mlade Srbe koji su redovito na vrhu slušanosti u Hrvatskoj, poput Nuccija i Breskvice. Na drugom mjestu Billboardove ljestvice nalazi se pjesma "Drift", koju izvode Breskvica i Teodora, a treći je Nucci s pjesmom "Rajske kiše". Na četvrtom mjestu je Nucci s "Automattima", a na petom "Tvoje ime" Zere i Henny. Šestu poziciju zauzeli su Jala Brat i Buba Corelli s pjesmom "S.O.S", a na sedmom mjestu je opet Grše s pjesmom "Sip". U top 10 nalaze se još i Corona "Galerija", "Djerdan" Sanje Vučić i Nuccija i "Bella Hadid" Voyagea i Nuccija. 

Inače, reper Grše, pravog imena Grgo Šipek, publici se predstavio 2019. godine debitantskim albumom Tilurium, s kojeg se istaknuo singl Badr Hari. Tada je zaokupio pažnju hip hop zajednice, a već 2021. izbacio je album Platinum, koji je s vodećim singlom Highlife pomeo streaming platforme i istaknuo se kao najbolji hip hop album te godine.

Grše je zbog pjesme "Mamići" koju je snimio s Vojkom V završio i na sudu jer ih je Zoran Mamić zbog nje tužio.

Grše je prošle godine izgovorio i sudbonosno 'da'. Naime, reper i njegova supruga Rafaela vjenčali su se u srpnju ove godine u Crkvi svetog Stjepana Prvomučenika koja se nalazi u Novim Selima u Trilju, a intimnu proslavu imali su u Sinju. Nekoliko mjeseci kasnije postali su i roditelji  dječaka kojem su odlučili dati ime Fran

Podsjetimo, Billboardova glazbena lista za Hrvatsku postoji od prošle godine. Popis pjesmama temelji se na rezultatima glazbenih streaminga i prodaje singlova, a ljestvica se ažurira utorkom. Tako je i ovog utorka ažurirana ljestvica koja pokazuje najslušanije pjesme u prošlom tjednu. Ljestvica se sastoji od 25. najslušanijih pjesama, a možete ih pratiti OVDJE.

VIDEO Zbog Paradžiković djelatnica aviokompanije pozvala osiguranje: 'Bili smo umorni i nervozni'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije