Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod kuće

Goran Višnjić uživa u odmoru i priznaje: Malo sam razmažen što se toga tiče

Dubrovnik: Goran Višnjić na predstavi Grizula u sklopu 72. Dubrovačkih ljetnih igara
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
04.08.2021.
u 13:10

Obitelj Višnjić iz Velike Britanije je stigla na odmor na naš Jadran a glumac otkriva kako ga čeka radna jesen.

Goran Višnjić posjetio je Dubrovačke ljetne igre i pogledao predstavu "Grižula" i ispričao kako je cijela obitelj trenutno na odmoru na našoj obali ali svatko je pobjegao na svoju stranu. - Klinci su mi se razbježali po cijeloj Hrvatskoj - Zagreb, Rijeka, Ston, Žaborići, Šibenik. Ja sam pobjegao na koji dan, polupobjegao ustvari jer doći će mi mala ovamo. Malo smo ih raspodijelili, ovo ljeto malo je nasilu zbog korone, više turistički.- rekao je u razgovoru za IN Magazin i dodao kako zbog korone u prošloj godini nije puno radio, ali u devetom mjesecu će se ta situacija popraviti i nije htio otkriti o kakvim ulogama i projektima se radi ali je priznao kako bi rado igrao i u nekom domaćem projektu.

- Apsolutno bi zaigrao, pogotovo u kazalištu. Sad kad smo malo bliže, to je i bila ideja, biti malo bliže jer jako me vuče želja kazalištu. Sad je to puno bliže realizaciji kad smo u Europi - kaže Goran koji se iz Los Angelesa prošle godine s obitelji preselio u Veliku Britaniju. Obitelj Višnjić je zbog zdravlja članova obitelji prestala jesti meso i Goran veli kako je za vegetarijanska jela kod njih doma zadužena njegova supruga Eva jer on se baš ne snalazi s kuhanjem.

- Ja sam malo razmažen što se tiče kuhinje, ali trudim se koliko god mogu. I u Šibeniku je isto lakše. Mama isto radi sve po veganskoj recepturi - veli glumac.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije