Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca u šoku

Gola Playboyeva zečica gostovala puna dva sata na dječjoj televiziji

pamela anderson
Arhiva VL
18.03.2011.
u 16:55

Umjesto omiljenih junaka iz crtanih filmova, odjednom je ekranom zagospodarila “napaljena” mlada žena. Pogreška se dogodila na dva programa i trajala je oko dva sata.

Dok su djeca u Sjevernoj Karolini u SAD-u u jutarnjim satima gledala svoje omiljene crtiće na kabelskoj televiziji, iznenada se na ekranu pojavio Playboyev erotski program. Umjesto omiljenih junaka iz crtanih filmova, odjednom je ekranom zagospodarila “napaljena” mlada žena. Pogreška se dogodila na dva programa i trajala je oko dva sata.

Kabelska televizijska Time Warner Cable doznala je za pogrešku tek kada su je uspaničeni roditelji počeli nazivati. Glasnogovornik televizije tvrdi da imaju program za otkrivanje takvih pogrešaka, ali u ovom slučaju nije reagirao jer je “kvar” pogodio relativno malen prostor. Televizija je skrušeno priznala propuste te obećala da se nešto slično neće ponoviti. Zasad nitko od roditelja i djece nije najavio tužbu.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
baš
17:03 18.03.2010.

U moje vrijeme se to nije moglo dogoditi, valjda ni djeci više ne možeš prodati crtiće. Uostalom odrasli to i zovu crtićima. Doduše kakvi su danas crtići i kako djeluju na djecu sklon sam ustvrditi da je bolje pogledati \"lijepo čeljade\" pa makar i uspaljeno od onih bljeskova, robota, pucanja, ubijanja, pa to podera dječje mozgove i što je najtraginije ne postoji. Ovo drugo makar postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije