Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA RESPIRATORU

Glumac iz 'Boljeg života' u teškom stanju zbog korone, cijepio se u siječnju

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
19.03.2021.
u 11:30

- Vlasta je primljen prije nekoliko dana. Testiran je na koronavirus i pozitivan je. Trenutno je u teškom stanju, zbog čega je priključen na respirator , rekao je izvor. Inače, glumac je cijepljen protiv koronavirusa 21. siječnja ove godine.

Vlasta Velisavljević, 94-godišnji srpski glumac koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi magistra Đorđevića u seriji "Bolji život" pozitivan je na koronavirus i trenutno se nalazi u KBC Dragiša Mišović u Beogradu, piše Nova.rs. 

- Vlasta je primljen prije nekoliko dana. Testiran je na koronavirus i pozitivan je. Trenutno je u teškom stanju, zbog čega je priključen na respirator , rekao je izvor.

Inače, glumac je cijepljen protiv koronavirusa 21. siječnja ove godine.

- Odlučio sam se za rusko cjepivo, ali ga nisam mogao primiti. Liječnici su mi rekli da se ne može davati osobama starijim od 76 godina, a ja imam 94. Rekao sam liječnicima: "Želim rusko zbog poznatog ruskog književnika i liječnika Antona Pavloviča Čehova."

Mislio sam da će me razumjeti, ali činilo se da me nitko ne razumije. Malo sam se šalio. Da vam pravo kažem, nije me briga o kojem se cjepivu radi. Važno mi je da se zaštitim od koronavirusa i da budem zdrav, rekao je ranije za Nova.rs. Glumac je lani govorio kako se čuva i pridržava svih epidemioloških mjera. 

- Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge djelatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada se ne možemo kontrolirati kao ranije. Ili možemo manje. Kao i ostali svijet, tako se čuvam i ja. Svijet se bori i ja zajedno sa svijetom - rekao je nedavno glumac povodom teške situacije u cijelom svijetu zbog pandemije koronavirusa.

Nika Turković gostovala je u Večernjakovoj Desetki


 

 

Ključne riječi

Komentara 31

YE
yelloman
12:55 19.03.2021.

Nešto ne štima sa švedskim stolom cjepiva u Srbiji kako ga je lažno predstavila Vedrana Rudan kad se išla cijepiti u Srbiju. Cijepljeni ljudi ponovo obolijevaju, novozarazenih svaki dan sve više.Cijela Srbija je žarište a kao šampioni u cijepljenju. Očito da je Vući kupio lažno cjepivo ili se Srbijancima negdje pregrijalo u transportu i skladištenju pa su cijepljeni sa beskorisnom vodicom.

KO
kodamesepita
12:04 19.03.2021.

on je cjepljen kineskim cjepivom ( pise Bliz )

ER
ercegovac123
12:19 19.03.2021.

Sve koje nisu usle preko EU su ne dokazane i opasne kao sto se vidi iz prilozenog .Srbi prvi po vakcinisanju a stopa zaraze stalno 5500 zar nije cudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije