Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna

Iva Šarić pokazala kako se u njenom domu slavila pobjeda njezinog dečka Brune Petkovića

Foto: Instagram screenshot
1/8
19.03.2021.
u 09:45

Par je navodno u vezi nešto duže od godinu dana, a uskoro im stiže i prinova.

Iva Šarić, djevojka b pokazala je kako se slavila pobjeda Dinama nad Tottenhamom u njihovom domu. Bivša manekenka koja će Petkoviću uskoro roditi dijete objavila je na Instagramu story u kojem je pokazala kako njezini sinovi skaču ispred televizora nakon što se dogodio povijesni uspjeh Dinama u kojem je svoj doprinos dao i Bruno Petković. Ovo je ujedno i prvi put da u godinu dana otkako se šuška da su u vezi, Iva spominje Brunu na svojim društvenim mrežama.

Foto: reuters

Jučer je nakon utakmice uz video tagirala njegov ime i stavila emotikon srca. Da će postati roditelji doznalo se nedavno i navodno je Ivi termin uskoro, a iz braka s nogometašem Jerkom Lekom Iva ima dva sina, Carlosa kojem je osam i Leona kojem je šest godina.  Iva i Jerko svoju su vezu započeli 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine.

Prije tri godine počelo se pisati o njihovu razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati da su se razišli. Iva je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima i navodno je i on blagoslovio njezinu vezu s Petkovićem. - U interesu djece uvijek ćemo biti u dobrim odnosima. To će nas cijeli život povezivati. - rekla je Iva jednom prilikom. 

 

Komentara 3

SA
SamoIstina
10:12 19.03.2021.

Sretnog li Brune! Tuđu ojebinu sa dvoje djece, momak uzeo. Bruno potraži psihijatrijsku pomoć, ta žena je samo za karanje i rađanje, tko je slijedeći!?

SJ
Sve je uzalud
10:33 19.03.2021.

.........Oršić je glavni sada.........

AN
Antonio1952
12:45 19.03.2021.

Bruno djeluje dosta iskoristeno niti jednu akciju ne dovede do kraja, neka se ugleda na Mislava to je muskarcina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije