Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pod hipnozom

Gledatelji ne vjeruju da se ovo prikazuje: Sramota, veću glupost nismo vidjeli

Foto: Nova TV
1/4
10.11.2019.
u 10:32

Novi show Nove TV nije oduševio publiku i sugeriraju Novoj TV da ovu emisiju maknu s programa.

Novi show "Zvijezde pod hipnozom" koji se emitira na Novoj TV nije previše oduševio gledatelje, sudeći prema komentarima koje su ostavili na Facebook stranici ove emisije.

Koncept emisije zamišljen je tako da hipnotizer Timoteo Crnković goste u studiju, a to su uvijek poznata estradna imena, dovodi u 
nevjerojatne situacije i to sve pod hipnozom. Već nakon prikazivanja prve emisije gledatelji su komentirali kako ih ovakav koncept ne oduševljava previše i bili su u nevjerici što se emisija uopće prikazuje.

Zato su u komentarima predložili da Nova TV ovu emisiju makne s programa, a nakon što je prikazana i četvrta emisija nisu promijenili mišljenje i u osvrtima na emisiju na Facebook stranici showa napisali su i sljedeće:

- Užas od emisije. Sramota. Dosadno, nije smiješno i prozirno. Veću glupost nisam nikada vidio.

Komentari su ovo nakon sinoćnje emisije u kojoj je glumac Asim Ugljen pod hipnozom bio balerina i nosio je kostim balerine i tijaru na glavi, a pjevač Giuliano se našao u ulozi posebnog instruktora autoškole gdje svoju polaznicu podučava osnovama vožnje. 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
11:01 10.11.2019.

To je hipnoza isto kao što američko hrvanje nije namješteno!

ZA
zagi101
11:50 10.11.2019.

a kažu da je HTV smeće. kako onda nazvati NOVU TV I RTL? Hipnoza gospodin savršeni i turske sapunice, ma divota.

CR
crodux
13:13 10.11.2019.

debilana, a šta očekivati od nadrogirane estrade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije