Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat komentarima

Gledatelji bijesni zbog ispadanja Hane i Gorana: 'Ovdje je previše zlobe!'

Foto: RTL
1/5
11.04.2019.
u 11:30

Nakon što su ukućani odlučili da par Jurenec – Rodić napušta kuću u emisiji 'Superpar' počele su pristizati reakcije nezadovoljnih gledatelja

Jučerašnju epizodu showa Superpar obilježile su eliminacije u kojima su se borili Hana Rodić (21) i Goran Jurenec (39) protiv Blaženke i Tomislava Župana.

Od samog početka epizode ukućani su ogovarali Gorana i Hanu. Smatraju kako se ona i Goran ne vole te su ih zbog toga planirali izbaciti. Hana je dojma da je ostali finalisti ne podnose pa je rekla kako se ne voli nametati društvu u kojem se ne osjeća dobro. Vidljivo razočarana i rasplakana zbog toga što su ispali, shvatila je, između ostalog, da su ukućani dvolični.

Par Jurenec – Rodić teško je podnio što moraju izaći iz vile, a ni gledatelji nisu ravnodušni.

Foto: Facebook screenshot


– Shvaćam ovu Janu i onog njezinog što su protiv Hane i Gorana, ali ostalu ekipu ne kužim. Da su se tako poveli za tuđim mišljenjem i da nisu dali priliku Hani da je upoznaju i steknu svoje mišljenje, nego su slušali ljubomornu ženu koja je dvolična i protiv svakoga – raspisali su se gledatelji koji priželjkuju da Jana i Miroslav napuste kuću.

Gledatelji tvrde da su Hana i Goran, za razliku od ostalih, bili iskreni i nikad nisu pravili smicalice.

– Zanima me koga će sada tračati i tko će im smetati kada njih nema – pitali su se fanovi i dodali da bi producenti svakako trebali razmisliti kako vratiti Hanu i Gorana u show kako bi vidjeli reakcije kandidata koji su ih izbacili.

Pogledajte koji su brakovi najkraće trajali u svijetu showbizza

Ključne riječi

Komentara 1

RA
raikonen
13:14 11.04.2019.

Svih petero gledatelja,ili samo onih dvoje najzagriženijh?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije