Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNI TRIO

Gelato Sisters predstavljaju božićni singl

Gelato Sisters
Foto: Dinko Šimac
1/2
13.12.2016.
u 15:11

Gelato Sisters atraktivni su ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters.

Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput "In the mood" ili "Boogie Woogie Bugle Boy" već su sastavni dio njihova repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina.

Zagreb se za Božić sprema

"Zagreb se za Božić sprema" je prvi singl u novoj postavi benda koju čine Sanja Parmać, Neda Parmać te Romana Pavliša a ujedno je i početak suradnje s mladom talentiranom autoricom i producenticom Janom Valdevit koja stoji iza novog singla na kojem gostuje i bend "Good News".

Iza njih je božićni singl i spot "Tiha noć", a široj publici prvi put predstavile su se na projektu grupe Swingers "Božićna ekstravaganca". Osim božićnog singla, u sklopu svjetskog nogometnog prvenstva snimile su singl "Nogometna utakmica" koji je opjevao sve ženske ljubavne probleme za vrijeme trajanja prvenstva.

Kako Gelato Sisters zvuče uživo možete čuti ove srijede u zagrebačkom klubu Sax, te  te 21.prosinca  u Lisinskom na koncertu Jazz orkestra oružanih snaga HR.

>>Neda Parmać: Svaka žena treba svog Supermana, a moj suprug Damir to jest

Ključne riječi

Komentara 1

AD
arijana.dugac
20:47 13.12.2016.

Slušala sam to na ledenoj bajci Djeda Mraza Ništa posebno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije