Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako poseban dan

FOTO Slavlje u domu Brune Petkovića! Lijepa supruga Iva pokazala djelić vesele atmosfere

Foto: Instagram screenshot
1/16
04.04.2024.
u 18:45

Sinčić Bruna i Ive Petković proslavio je svoj treći rođendan!

Sin nogometnog reprezentativca Bruna Petkovića i bivše voditeljice te manekenke Ive Šarić - Adrian - proslavio je svoj veliki treći rođendan! Ponosna mama Iva pokazala je na društvenoj mreži Instagram kako izgleda slavlje u njihovu domu. Iva je u svojim pričama na Instagramu objavila fotografije na kojima se vide šareni rođendanski baloni i torta u obliku autića.

- Jako poseban dan - napisala je Iva uz fotografije koje možete pogledati u galeriji. Inače, atraktivna brineta ima i prvi brak iza sebe s bivšim nogometašem Jerkom Lekom s kojim ima sinove Leona i Carlosa, a u braku su bili od 2012. do 2017. godine. Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. godine. Sina su dobili 2021. godine, a vjenčali su se na Ivin 35. rođendan, prošle godine u prosincu.

1/2

Iako nerado javno govore o svom privatnom životu, za Gloriju su otkrili detalje vjenčanja kojim su okrunili četverogodišnju ljubavnu vezu. Svoje građansko vjenčanje proslavili su u jednom zagrebačkom restoranu večerom za dvadesetak uzvanika.  "Željela sam zimsko vjenčanje, no slučajno je ispalo da bude baš na moj rođendan", rekla je Iva, dodajući kako su ona i Bruno sve organizirali zajedno, ali bez pritiska i pompe. Mladenka je taj dan imala čak dvije vjenčanice Blumarine iz zagrebačkog salona Le Concept by Alex Aleksandre Dojčinović - jednu za fotografiranje, a drugu za večeru. 

VEZANI ČLANCI: 

 

"Brunin kum je bio suigrač iz Dinama Arijan Ademi, a moja kuma prijateljica iz djetinjstva Roberta Vekić. Ovo nam je bilo već četvrto kumstvo", kaže Iva koja je nakon slavlja s prijateljima, kumovima i djecom otputovala u tople krajeve. Ljubavna priča ovog para počela je pred televizijskim kamerama kada je Iva radila kao televizijska voditeljica u emisiji "Klub 7" gdje joj je gost bio šest godina mlađi nogometaš. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon toga krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos bio je prijateljski.  U ovoj emisiji Iva je radila četiri godine, a nakon što je ukinuta, uzela je pauzu te se posvetila svojoj obitelji.

VIDEO: Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

 

Komentara 1

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
20:37 04.04.2024.

Bruno moraš zabit još koji gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije