Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolna situacija

Emotivan oproštaj G. Višnjića: Bio si pravi prijatelj, nesebičan i odličan učitelj

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/4
22.12.2017.
u 12:08

Našeg glumca pogodila je smrt Jona Fonga koji mu je bio jedan od glavnih učitelja tijekom snimanja serije "Hitna služba".

Našeg glumca Gorana Višnjića, koji već godinama živi i gradi karijeru u Hollywoodu, jako je potresla informacija o smrti Jona Fonga.

Višnjić i Fong zajedno su glumili u popularnoj seriji "Hitna služba", odnosno Jon je kao liječnik bio i savjetnik glumcima u seriji i s Višnjićem je ostao i nakon serije u prijateljskom odnosu, o čemu svjedoči i Goranov status na Instagramu. 

 

 

This here on the left is Jon Fong, a very dear friend of mine who left us a few days ago... I thought it would be way to personal to talk about something like that here, but then I have a feeling Jon would like it in a way. He’d probably laugh about it and give me a lot of crap for doing this...😊... But the truth is, it’s just unbelievable that he’s no longer with us and I’m not able to put words together to describe this selfless and amazing individual, a real friend and an extraordinary teacher... my wife wrote something on her IG that I feel shows who Jon really was, how big of an impact he had in my life and paints a real picture... “ He was teaching them all how to pretend to be a doctor, but more then that he made my husband a different person. He created from a clumsy bear, a kung fu warrior( her words😉). He was always there for anything we needed. A true friend. Jon, you will be missed big time. Goodbye Mangupe, until we meet again and thank you for everything 🙏💔.” So Jon, thank you for everything, I’m sure they needed you up there to teach and spread joy... Goodbye my friend #er #technicaladvisor #kungfu #sansoo #kungfusansoo #master #kungfumaster

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

 

 

 

 

"Lijevo je Jon Fong, moj jako dobar i drag prijatelj koji nas je napustio prije nekoliko dana. Mislio sam kako će ispasti previše osobno ako ovdje pišem o njemu, ali onda sam promislio kako bi se to Jonu zapravo svidjelo. Sigurno bi mi se smijao i zezao me što ovo radim. Nevjerojatno je da ga  više nema s nama. Ne mogu riječima opisati koliko je bio nesebična osoba, pravi prijatelj i izvanredan učitelj. Moja supruga na Instagramu je napisala posvetu koja zapravo na najbolji način opisuje Jona. – Učio ih je sve kako da glume liječnike, ali više od toga mojeg je supruga učinio drukčijom osobom. Od nespretnog medvjeda, napravio je kung fu ratnika. Bio je pravi prijatelj i jako će nam nedostajati. Hvala ti za sve – piše u postu koji je Višnjić objavio, a u kojem je i zajednička fotografija s Fongom. 

1/10

Komentara 2

Avatar crazy_bat
crazy_bat
03:06 25.12.2017.

Onaj lijevo možda i jest Fong, ali desni je George Clooney, a ne Višnjić.

RO
Rosali
14:36 22.12.2017.

Alimentaciju placa ili? nemora priznati, ali Bog sve vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije