Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na TikToku

Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

Foto: Instagram
1/9
21.09.2021.
u 08:00

"Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije", napisala je influencerica još dodatno objašnjenje u opisu objave.

Influencerica Ella Dvornik (30) na svojem je TikTok profilu objavila video u kojem je otkrila mnogo o svojoj prošlosti. Influencerica je u videu od 18 sekundi prozvala svoje bivše partnere. "Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali on je htio biti s curom koja ga ne želi", započela je Ella. Zatim je opisala svoj odnos s Matijom. "Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona", rekla je te se zatim osvrnula na još jednog svojeg bivšeg. "Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu", napisala je influencerica u videu. "I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju", zaključila je Dvornik. Inspiraciju za ovaj video je pronašla u pjesmi Ariane Grande "Thank U, next" koju i pjeva u videu. "Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije", napisala je Ella još dodatno objašnjenje u opisu objave. 

Njezini pratitelji u komentarima iznijeli su svoja mišljenja. "Razlika između djeteta i muškarca", jedan je od komentara, a jedan od njih bio je i da su ona i Charles par za primjer. "Divno je što si iz svega izašla jača i pronašla osobu koja te je vrijedna", još stoji u komentarima. Neki su je još pitali i za neke njezine bivše koje nije spomenula u videu, a neki su ostavili samo emotikone srca i podrške u komentarima.

@elladvornik Ova pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije 🤣 #thankyounext #balkan #hrvatska #srbija #bosna #hercegovina ♬ omg i feel famous - soph

Podsjetimo, Ella se nedavno pojavila u Zagrebu na rođendanu svoje prijateljice nakon što se s obitelji preselila u Istru. Tada je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju kojom je rasplamsala maštu svojih obožavatelja. Radilo se o elegantnoj crnoj haljini s visokim prorezom, a društvo joj je na proslavi pravio i suprug Charles. 

VIDEO Dean Dvornik iskreno o poslu u Americi i životu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

 

Komentara 34

SO
Sir Oliver
09:36 21.09.2021.

O Boze zar opet?! Ali pazite se, za bilo koji negativni komentar o njoj ide ban na 2-7 dana! Niti svete krave u Indiji nisu tako zasticene kao ona ovdje!

AN
ante555
08:29 21.09.2021.

Zasto nas mucite s ovom likusum

KA
kajgot
09:24 21.09.2021.

Ako ovakva likuša ima status nekog tko utječe na bilo koga bilo čime,nikakvo čudo da idemo kvragu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije